Uz Kobe Bryanta, još osam igrača ulazi u košarkašku Kuću slavnih!

Instagram

Svih osam finalista na čelu s Kobeom Bryantom ući će ove godine u košarkašku Kuću slavnih, javljaju američki mediji, prenosi Sportklub.

Prema medijskim napisima u košarkašku Kuću slavnih Naismith Memorial ove godine ući će uz Bryanta Tim Duncan, Kevin Garnett, Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich, Tamika Catchings, Kim Mulkey i Barbara Stevens.

Bryant, Duncan, Garnett i Catchings su prvi put finalisti, a inače nominirani trebaju dobiti najmanje 18 od 24 glasova za ulazak u Kuću.

Vijest o tome tko su novi članvi Kuće slavnih inače se objavljuje na Final Fouru NCAA koje se ove godine trebalo biti održano u Atlanti, ali cijeli je turnir otkazan zbog pandemije koronavirusa.

“Athletic’s Shams Charania” je objavila da su za Kuću slavnih odabrani Bryant, Duncan i Garnett, no “Tulsa World” je dodao i Sutton, što je potvrdio ESPN.



Fox 26 Houston i Houston Chronicle su objavili vijest o Tomjanovichu, dok je dugogodišnji pratitelj ženske košarke Mel Greenberg na tweeteru napisao objavu da su za Kuću slavnih izabrane Catchings, Mulkey i Stevens.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI