UŽASAN PRIZOR NA HRVATSKIM TRAVNJACIMA: Kadeta NK Rijeke fizički napao i gušio otac suparničkog igrača

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Mladog nogometaša gostiju napao je gledatelj koji je slobodno ušetao na teren.

Nemili prozori mogli su se vidjeti na nedjeljnoj utakmici Prve HNL kadeta između Slaven Belupa i Rijeke. Mladog nogometaša gostiju napao je gledatelj koji je slobodno ušetao na teren. Kako tvrdi Novi list, gledatelj je ušao na travnjak u posljednjoj minuti utakmice i onda je fizički nasrnuo i počeo gušiti nogometaša Rijeke Hrvoja Smolčića. Situacija se na sreću brzo smirila, a izgrednik je izveden s terena dok je mladi Smolčić prošao bez ozljeda. Incident je nastao zbog isključenja dvojice igrača, Ivijana Svržnjaka i spomenutog Smolčić.

“Prilikom isključenja u 80+2 minuti igrača Slaven Belupa br. 11 i igrača Rijeke br. 6 u teren je ušao gledatelj te pokušao fizički napasti igrača Rijeke br. 6., a u čemu ga je spriječio drugi gledatelj, koji se u tom trenutku isto nalazio u terenu za igru. Po završetku utakmice isti gledatelj je verbalno napao suce utakmice, kao i gostujuće igrače”, stoji u zapisniku koji je potpisao delegat Zdenko Blažićević.

Iz Koprivnice su se ispričali Riječanima, a Novi list piše da je napadač zapravo bio otac isključenog domaćeg igrača Svržnjaka.

“Dogodilo se sve nakon uobičajenog remplanja, u žaru borbe, što nije ništa neuobičajeno na utakmicama. Navodno je riječ o ocu domaćeg igrača. Hrvoje je u redu, a domaćini su nam se ispričali za incident. Bilo je prisebnih ljudi koji su brzo reagirali i brzo ih razdvojili. Tu postoji jedan drugi problem, a on je izvan naše domene, on je u nadležnosti HNS-a. Naime uvjeti su jako loši, gledatelji se nalaze uz ogradu koja je metar, metar i pol od igrališta, nema sigurnosne službe… Ovo je potez za svaku osudu i izvan svakog razuma”, poručio je Edo Flego, trener Rijekinih kadeta.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI