UŽASNA VIJEST IZ RUSIJE ZA VATRENE I DALIĆA: Vlašić u suzama napustio teren, upitan njegov nastup na Euru!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić zamijenjen je zbog ozljede nakon prvog poluvremena susreta 28. kola ruskog nogometnog prvenstva u kojemu je moskovski CSKA, kojega vodi Ivica Olić, remizirao 1-1 (0-0) na svom terenu protiv Ufe, a strijelac za goste bio je hrvatski igrač Filip Mrzljak.

Upitan za Euro?

Vlašić je izašao na travnjak kako bi započeo drugo poluvrijeme, no i prije no što je sudac označio znak za početak nastavka utakmice odšetao je do klupe svoje momčadi i s bolnim izrazom na licu zatražio zamjenu. Čini se kako se radi o ozljedi desnog koljena.

Nikola je sjeo na klupu i nakon toga zaplakao vjerojatno svjestan da mu ozljeda  koljena može odnijeti toliko željeni nastup na Euru.

Vlašićeve suze pogledajte OVDJE



“Vlašić je mislio da može nastaviti igru, ali nije mogao. Više ćemo znati nakon pregleda. Moguće je da se radi o teškoj ozljedi koljena”, rekao je Olić koji je nedavno sjeo na klupu ruskog kluba.

Ne znaju za pobjedu

CSKA je tako odigrao četvrtu utakmicu zaredom u kojoj nije pobijedio te se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice sa 47 bodova, dva manje od četvrtog Rubina iz kazana, a jednim više od šestog Sočija koji ima utakmicu manje i sedmog Dinama iz Moskve.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI