VARAŽDIN SE POJAČAO U ZADNJI ČAS: Dolazi Kamerunac kojem je Hrvatska poznata

Screenshot

Posljednjeg dana prijelaznog roka u NK Varaždin stigao je defenzivni veznjak, Jessieju Jensenu Gueri Djou (22) iz Kameruna.

22-dvogodišnji 185 centimetara visok zadnji vezni igrač, od početka 2017. igrao je za Accra Lions klub iz Gane, nakon toga bio je član B momčadi Monaca, a poslije toga igrao je u dva prvoligaška kluba iz Moldavije – Sheriffa iz Tiraspola i CS Petrocub Hîncești iz Sărata-Galbenă.

Navijači Kohorte mogli su ga upoznati u srpnju prošle godine, kada je s Petrocubom igrao kvalifikacije za Europsku ligu protiv Osijeka. Tada je u dvije utakmice dobro pokrivao međuprostor između obrambene linije i veznog reda rumunjskog kluba, a dobro je namučio igrače poput LopeHentyja i Harisa Hajradinovića. Zabilježio je tri nastupa za kamerunsku U-23 reprezentaciju.

Premda su Varaždinvi nakon 7. kola bez pobjede u domaćem prvenstvu, očito ne namjeravaju glumiti fikus, nego biti kakav takav čimbenk koji će poremetiti planove i najvećima. S 15 primljenih golova Varaždinci imaju najlošiju obranu prvenstva pa je dovođenja jakog zadnjeg veznog igrača logičan izbor uprave kluba, kojoj se mora priznati dobra i pravovremena reakcija kod dovođenja pojačanja. Prvenstvo bi ove godine moglo biti zanimljivo i jako izjednačeno.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI