VEČERAS DVA KLASIKA LIGE PRVAKA! Može li Lyon iznenaditi Juventus?

Večerašnje utakmice Lige prvaka donose dva velika dvoboja, koja će odlučiti zadnje četvrtfinaliste ovog ljetnog korona izdanja elitnog natjecanja u euronogometu.

U Torinu se sastaju Juventus, koji je pod svoju kapu stavio deveti scuddeto za redom i Olyimpique Lyonnais jedan od velikana francuskog nogometa.

Juventus mada je osvoji titulu ne izgleda na najvišoj razini, po talijanskim standardima, i završnicu prvenstva je odigrao sistemom toplo-hladno s porazom od Rome u zadnjem kolu na domaćem terenu. Ako pridodamo navodnu Ronaldovu želju za odlaskom i već tekući mercatto, nezadovoljstvo na relaciji trener uprava bit će zanimljivo kako će se sve to odraziti na terenu.

S druge strane Lyon je imao jako lošu sezonu te su ligu završili, za njih na razočaravajućem 7 mjestu a izgubili su i finale kupa od PSG-a. Četvrtfinale lige prvaka Lyonu bi barem malo popravilo sezonu u kojoj nisu izborili europska natjecanja, mada je teško vjerovati kako će Juventus čiji je prioritet postala Liga prvaka ispustiti pobjedu protiv objektivno slabijeg protivnika.

Drugi par je jedna od najjačih utakmica koju Liga prvaka može ponuditi okršaj Reala i Citya. Real je osvojio primeru i potisnuo Ronalda u kolektivnu memoriju navijača španjolskog kluba, a kako je kraljevski klub kraljevski sigurno očekuju i u ovoj sezoni trofej Lige prvaka.



City s druge strane je morao ove godine priznati dominaciju Liverpoola i zadovoljiti se s drugim mjestom a Liga prvaka je želja vlasnika građana već sezonama i to je trofej koji bi željeli imati u svojim vitrinama. Oba kluba su sezonu u svojim ligama završila u formi i sigurno nas čeka zanimljiva večer u Manchesteru i  Torinu od 21 sat.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI