VELIKA DRAMA HAJDUKA I REMI NA STARTU: Sjajni Slovenac spašavao Bile, Ljubičić promašio zicer za pobjedu!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Uzbudljivo otvaranje sezone za Hajduk. Pregršt golova okreta, na kraju je bilo 2:2 u Kranjčevićevoj…

Hajduk je poveo u 29. minuti. Fantastičnu akciju odigrali su hajdukovci… Lovrencsics i Sahiti izigrali su cijelu obranu Lokosa, a završnim je pasom albanski napadač gurnuo Mlakara u šansu, Slovenac je sve to budno pratio i zatresao mrežu u svom HNL debiju za Hajduk.

Do kraja poluvremena vidjeli smo još jedan gol, gol za – poravnanje. Cokaj je sjajno centrirao iz slobodnjaka, a Nikola Soldo glavom je samo prebacio taj ubačaj i pogodio suprotni kut za izjednačenje u Kranjčevićevoj.

I onda šok za Hajduk početkom drugog dijela. Novopridošli Elez je grubo pogriješio i predao loptu Lokosima, a Dabro je driblingom prevario Vuškovića te zatim sjajno poentirao za preokret u Kranjčevićevoj.

Ipak nije dugo trajalo veselje domaće momčadi. Biuk je u 55. minuti napravio ‘pola’ posla i ispremiješao obranu Lokosa, zatim pronalazi Livaju koji isprve traži Mlakara na drugoj vratnici, a slovenski napadač u padu dodaje svoj drugi gol u HNL debiju!



Mladi Ljubičić mogao je na kraju donijeti pobjedu Hajduku, no nakon ubačaja Jaira s nekoliko je metara glavom pucao preko gola.

U najjačoj trenutnoj postavi nije bilo nigerijskog napadača Samuela Eduoka za kojega trener Jens Gustafsson smatra kako nije dovoljno spreman…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI