VELIKI DERBI PRIPAO SUCU KOJEG JE NA POLJUDU LOVIO HULIGAN: Evo tko će voditi utakmicu Rijeke i Dinama

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Zimus je nastradao na derbiju Dinama i Hajduka kada je s terena izašao krvav jer ga je nogometaš Hajduka pogodio loptom u glavu, a onda je u ožujku na utakmici Hajduka i Rijeke doživio da se torcidaš spusio sa Sjeverne poljudske tribine i naganjao ga po 16-ercu s vatrogasnom štipaljkom.

Najočekivaniji derbi proljetnog dijela natjecanja, utakmicu Rijeke i Dinama u 27. kolu Prve HNL sudit će arbitar kojeg je nedavno na Poljudu naganjao torcidaš s palicom. Susret na Rujevici sudit će Mario Zebec, a pomoćnici će mu biti Borut Križarić i Jerko Crnčić kao linijski suci i Tihomir Pejin i Duje Strukan kao dopunski suci.

Sudac Zebec do sada nije pravio značajnije greške, odnosno, nema većih ‘mrlja’ u karijeri. Jedino što nema sreće na velikim derbijima, eto, zimus je nastradao na derbiju Dinama i Hajduka kada je s terena izašao krvav jer ga je nogometaš Hajduka pogodio loptom u glavu, a onda je u ožujku na utakmici Hajduka i Rijeke doživio da se torcidaš spusio sa Sjeverne poljudske tribine i naganjao ga po 16-ercu s vatrogasnom štipaljkom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI