(VIDEO) Arsenal natrpao Bilićev West Ham s tri komada, Hazard donio pobjedu Chelseaju protiv Man Cityja

Facebook/WHUFC

Bilićeva momčad dugo je odolijevala moćnijem suparniku, čak se u jednom trenutku činilo kako bi se mogli izvući s remijem, ali to se na koncu ipak nije dogodilo.

U 31. kolu engleskog Premiershipa West Ham, hrvatskog stratega Slavena Bilića, poražen je na gostovanju kod gradskog rivala Arsenala s 3:0. Bilićeva momčad dugo je odolijevala moćnijem suparniku, čak se u jednom trenutku činilo kako bi se mogli izvući s remijem, ali to se na koncu ipak nije dogodilo.

Na prvi gol čekalo se gotovo sat vremena, u 58. minuti poentirao je Mesut Ozil i time je ubio svaku nadu Čekičarima za izvlačenjem ikakvih bodova. Spomenimo kako je gotovo cijelo poluvrijeme proteklo u dominaciji domaće momčadi, a isto se nastavilo i uoči prvog gola.

Nakon pogotka Ozila West Ham se malo po malo počeo raspadati. Novi gol uslijedio je deset minuta kasnije u 68. minuti, a zabio je Walcott na asistenciju Ozila.

Nakon toga West Ham je imao dobru priliku priliku preko Lanzinija, ali nije bilo previše problema za vratara Arsenala. U 83. minuti Wengerova momčad zabija novi čavao u lijes West Hama. Giroud se pobrinuo da njegova momčad ostvari vodstvo od 3:o.


All Goals & Highlights HD – Arsenal 3-0 West… by Live1Goals



Hull City i Middlesbrough odigrali su sjajnu utakmicu na kojoj je palo čak šest golova. Tigrovi sa sjevera Engleske slavili su s 4:2, iako su gosti poveli već u petoj minuti preko Negreda. Nakon brzog otvaranja uslijedila su tri gola Hull Cityja, zabili su Marković (14′), Niasse (27′) i Hernandez (33). Do kraja poluvremena M’brough uspijeva smanjiti na 3:2 preko De Roona.

U nastavku je Hull potvrdio pobjedu golom u 70. minuti preko Maguire.

Southamtpon je sjajno preokrenuo protiv Crystal Palacea i slavio s 3:1. Gosti su poveli u 31. minuti preko Bentekea, a onda je Redmond poravnao u 45. minuti. Neizvjesno je bilo do posljednjih par minuta utakmice kada stvari rješavaju Yoshida (84′) i Ward-Prowse (85′).

Tottenham se pak izvukao u drugoj minuti sudačke nadoknade i slavio s 3:1 protiv davljenika lige Swanseaja. Zašto kažemo izvukao? Domaćin je dobro otvorio preko Routledgea u 11. minuti i čuvao prednost sve do 88. minute kada Tottenham poravnava preko Allija i onda u sučevoj nadoknadi uspijeva preokrenuti preko Sona i Eriksena.

Chelsea je uspio svladati Manchester City s 2:1, a čovjek odluke bio je ponajbolji igrač Premiershipa ove sezone i uvjerljivo najbolji igrač Conteove momčadi, Eden Hazard. Belgijanac je načeo Guardiolinu momčad u desetoj minuti na asistenciju Azpilicuete. Sergio Aguero uspio je smanjiti u 26. minuti, ali već u 35. minuti Hazard je vratio prednost svojoj momčadi, a pogodak je zabio iz odbijanca nakon što je promašio penal.


Eden Hazard Goal HD – Chelsea 2-1 Manchester… by Euro2016

Do kraja utakmice City je dosta pokušavao, ali Chelsea se uspio obraniti.

Liverpool je, očekivano, imao dosta problema s autsajderom Bournemouthom. Dok Kloppova momčad bez problema svladava jake momčadi, uredno protiv slabijih prosipa bodove. To se dogodilo i protiv Bournemoutha, iako se isprva činilo da možda i neće. U sedmoj minuti zabio je Afobe, a Liverpool je uspio poravnati tek u 40. minuto preko Coutinha. U nastavku su liverpulski crveni nešto brže stigli do gola, u 59. minuti zabio je Origi na asistenciju Ginija Wijnalduma, a taman kad se činilo kako će Klopp napokon strpati tri boda u džep protiv igračkim kadrom inferiornije ekipe, B’mouth zabija za 2:2. Strijelac je bio King u 87. minuti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI