(VIDEO) BARCELONA NA KOLJENIMA: Enrique pokušao objasniti debakl, a onda je nasrnuo na novinara – morala ga držati trojica!

TV 3

Prvo mu je dosta bezobrazno odgovarao na pitanja. "Čini mi se da baš i nisi gledao utakmicu jer smo promijenili dosta toga", odbrusio mu je Enrique na upit je li se što promijenilo nakon prvog poluvremena.

Barcelona je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka doživjela najteži poraz još od one utakmice s Bayernom prije četiri godine u eri Tita Vilanove kada su ih Bavarci također isprašili s četiri gola. Nakon utakmice, valjda svjestan da ga je taj posao vjerojatno koštao posla, trener Luis Enrique u potpunosti je izgubio živce u razgovoru s novinarom.

Prvo mu je dosta bezobrazno odgovarao na pitanja. “Čini mi se da baš i nisi gledao utakmicu jer smo promijenili dosta toga”, odbrusio mu je Enrique na upit je li se što promijenilo nakon prvog poluvremena.

“Promijenili smo formaciju, htjeli smo da Messi igra dublje i trudili se bolje čuvati suparnike. Da, jasno je da sam ja kriv, da sam ja odgovoran za poraz i nemoj sada tražiti krivce u drugima. Nemoj da te to brine”, grmio je Enrique.

No, trener Barcelone i dalje je pritiskao novinara s kojim očito ima nerazrješenih problema. “I kada pobijedimo želim da smatraš mene odgovornim i da se uvijek isto ponašaš prema meni. Želim da ovakav ton kakav sada koristiš, koristiš i kada pobijedimo”, rekao je Enrique novinaru.

U trenutku kada je Enrique odlazio novinar je dobacio: “Ne znam zbog čega se ljuti, on je trener i on je odgovoran i u pobjedama i u porazima”.



 

Kamere su se nakon toga ugasile, ali ‘show’ je tek počeo. Kamera nije snimila kada je Enrique fizički nasrnuo na novinara, ali njegova kolegica sve je ispričala. Bijesnog

Međutim, tu nije stao. Kamera nije snimila trenutak kada je Enrique fizički napao novinara, ali se u program javila njegova kolegica i sve ispričala. Enriquea su morala držati čak trojica iz kluba kako ne bi pretukao novinara koji ga je naljutio.

“Najluđi prizori dogodili su se nakon razgovora s novinarom. Čak tri osobe morale su čuvati Enriquea da ne udari mojeg kolegu. ‘Ne diraj me, ne diraj me. Vidjet ćemo hoćeš li imati takav ton kada pobjedimo’, urlao je na mog kolegu”, ispričala je novinarka.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=4pIzOUyvTQk

Facebook Comments

Loading...
DIJELI