(VIDEO) Barcelona nudi bogatstvo za novog Xavija: Katalonci daju sto milijuna eura, a veznjak već pakira kofere!

Facebook: FC Barcelona (Official)

Barcelona pod vodstvom novog trenera Ernesta Valverdea slaže novu momčad i spremna je poslati ponudu tešku sto milijuna eura u smjeru Pariza.

U pripremi je jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa. Talijanski reprezentativac i veznjak PSG-a, Marco Verratti zatražio je odlazak iz kluba i istog trena počeli su se gomilati europski velikani koji ga žele u svojim redovima. PSG ove sezone nije baš briljirao, ispali su u Ligi prvaka, a Monaco je prekinuo njihovu dominaciju u prvenstvu, stoga je Talijan odlučio promijeniti sredinu.

Jedan od najboljih veznjaka današnjice na meti je brojnih ‘bogataša’, ali jedan od njih ništa ne prepušta slučaju. Barcelona pod vodstvom novog trenera Ernesta Valverdea slaže novu momčad i spremna je poslati ponudu tešku sto milijuna eura u smjeru Pariza. Bio bi to najveći transfer u povijesti Barcelone, a u Verrattiju vide ‘novog’ Xavija Hernandeza, nogometaša koji je obilježio katalonski klub u 21. stoljeću. No, Verratti bi zapravo trebao nasljednika Inieste koji je na zalasku karijere, a legendarni Xavi već je nekoliko puta isticao kako je Verratti idealan igrač za Barcelonu.

Za Verrattija se zainteresirao i Juventus, ali oni za 24-godišnjeg veznjaka nude ‘samo’ 80 milijuna eura. Barcelona namjerava poslati 20 milijuna eura veću ponudu i time se riješiti sve konkurencije. Inače, u slučaju da ga dovede Juventus, Verrattiju bi to bio debi u Serie A. Naime, nakon što je Pescara izborila 2012. godine plasman u najviši rang talijanskog nogoemta, Verratti je prodan u PSG.

No, teško je da će se Verratti vratiti u rodnu grudu, štoviše, na Instagramu je nedavno počeo pratiti niz Barceloninih igrača. Protumačite to kako želite, ali nogometaši rijetko prate na društvenim mrežama jedni druge, osim ako nisu iz istog kluba.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI