(VIDEO) BAYERN JE IZVAN KONTROLE! Bavarci napunili mrežu HSV-a s čak osam golova!

FACEBOOK: FC BAYERN MUNCHEN (OFFICAL)

HSV-u baš nikako ne ide s Bayernom, u posljednjih sedam prvenstvenih gostovanja kod Bayerna primili su 45 golova, a zabili samo tri.

U 22. kolu Bundeslige Bayern je demolirao fenjeraša, Hamburgera s čak 8:0. Vodeću momčad lige predvodio je Robert Lewandowski koji je postigao hat-trick golovima u 24′ iz penala, te u 42′ i 54′. Dva gola zabio je Kingsley Coman (65′,69′), a po jedan su zabili Vidal (17′), Alaba (56′) i Robben (87′).

HSV-u baš nikako ne ide s Bayernom, u posljednjih sedam prvenstvenih gostovanja kod Bayerna primili su 45 golova, a zabili samo tri.

 

Drugoplasirani Leipzig drži korak sa Bayernom, kod kuće je dobio Koln s 3:1. Zabili su Forsberg (5′), Maroh (Ag. 34′) i Werner (65′) za Leipzig, dok je za Koln zabio Osako u 53′.

Nakon poraza u Ligi prvaka Bayer Leverkusen je ugostio Mainz i ponovo izgubio, ovoga puta ‘samo’ s 2:0. Goste su do pobjede doveli Stefan Bell (3′) i Levin Oztunali (11′), a hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za Bayer.



Darmstadt, za kojeg je hrvatski napadač Antonio Čolak igrao 76. minuta, doživio je novi poraz, izgubivši na svom terenu od Augsburga s 2:1. Dortmund je glatko s 3:0 pobijedio Freiburg, strijelci su bili Sokratis i Aubameyang koji je zabio dva gola.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI