(VIDEO) BAYERN SE POIGRAO S ARSENALOM (5-1): Lewandowski, Alcantara i Mueller se natjecali tko će dati više

FACEBOOK: FC BAYERN MUNICH

Arsenal kao da nije došao na utakmicu, no uspio j eodržati 1-1 nakon prvog dijela. U nastavku je uslijedio potop, Bayern se tako zaigrao s Wengerovom postavom i valja zaključiti kako je Arsenal još i dobro prošao

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Bayern je pobijedio Arsenal s 5-1 (1-1). Bavarska momčad povela je golom Lewandowskog, izjednačio je Sanchez , a u nastavku je Lewandowski dao još jedan, Alcantara dva i Mueller jedan i Arsenal je ispraćen u London pune mreže…

Dominacija Bayerna od samog početka ubrzo se isplatila. Samo trenutak nesmotrenosti Arsenalove obrane bilo je dovoljno Robbenu za prodor, rješio se čuvara, potegao srpintom, u pravi trenutak tukao i – pogodio. Bayern je poveo u 13. minuti pravom majstorijom nizozemskog napadača.


1-0 Arjen Robben Goal 15.02.2017 HD by dailyfootballkick

Nije prošla ni minuta a šokirani Arsenal bio je pred novim matom, Lewandowski je došao sam u kazneni prostor gosta, no lopta mu je malo pobjegla, Arsenal je u tim trenucima živio na rubu. Da bi spriječili teži posrtaj Arsenal je zaoštrio svoju igru, no sudac je pregrube startove eliminirao pravovremenim žutim kartonima.

I jedna od rijetkih izleta Arsenala prema naprijed donio je pogodak Wengerovoj postavi. No, na koji način? Sanchez je odgurnut od Lewandowskog, bio je dosuđen jedanaesterac. Sanchez je odlučio da će izvesti jedanaesterac, učinio je to slabo, pravo u Neuera, ali liopta se odbila u polje opet do Sancheza. I? Opet je Sanchez pogodio Neuera i opet mu se lopta vratila. Treća-sreća, iz trećeg pokušaja Sanchez je pogodio. Čudan gol za 1-1 Arsenala.




Alexis Sanchez Amazing Goal – Bayern München vs… by Highlights-Serie-A

Do odlaska na odmor jednu priliku za Bayern propustio je Lewandowski, a kod Arsenala nije bio precizan Xhaka.

Nije se puno igralo u nastavku a Bayern je vodio s 2-1. U 53. minuti Lahm je sjajno nabacio, Lewandowski je bio usredotočen, snažnim trzajem glavom nije dao nikakvu šansu Arsenalovom vrataru.


2-1 Robert Lewandowski Goal 15.02.2017 HD by dailyfootballkick

Razigrao se tada Bayern i tri minute kasnije već je vodio s 3-1. Gol je postigao Alcantara nakon sjajne asistencije Lewandowskog – petom!


3-1 Thiago Alcantara Goal 15.02.2017 HD by dailyfootballkick

Niz Bavaraca nije prestao, u 63. minuti evo još jednog gola Alcantare, iz daljine, dobro je tukao, lopta je promijenila smjer okrznuvši Xhaku i vratar Ospina pio četvrti put je morao vaditi loptu iz mreže. U 18 minuta nastavka Bayern je tri puta torpedirao Arsenal.


4-1 Thiago Alcantara 2nd Goal 15.02.2017 HD by dailyfootballkick

I u 88. minuti kraj priče, urnebesan za Bayern, šokantan za Arsenal, za 5-1 je zabio i Thomas Mueller.
Kako je Arsenal pristupio ovoj utakmici još je i dobro prošao…


Thomas Müller Goal HD – Bayern Munich 5-1… by LiveFootball28

Facebook Comments

Loading...
DIJELI