(VIDEO) Ben Yedder uništio ambicije Uniteda i odveo Sevillu u četvrtfinale

screenshot

U prvom poluvremenu niti jedna ekipa nije bila spremna na veći rizik, ali Sevilla je pokazivala više napadačkih ambicija

Nije ovo mala senzacija. Ni slučajno. U uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u utorak je Sevilla na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda slavila sa 2-1, te se je plasirala u četvrtfinale budući da je prva utakmica završila 0-0.

U prvom poluvremenu niti jedna ekipa nije bila spremna na veći rizik, ali Sevilla je pokazivala više napadačkih ambicija. No, jedinu pravu prigodu imao je United. U 38. minuti, nakon duplog pasa sa Alexisom Sanchezom, Fellaini je izbio sam pred vratara Sergija Rica, koji je odlično obranio.

Na, startu drugog poluvremena, u 48. minuti, Correa se našao u dobroj prilici, ali je previše čekao i stoper Uniteda Bailly uspio je izbiti loptu.

United je nastavio sa “ziheraškom igrom” u kojoj čeka na pogrešku protivnika i to mu se na kraju osvetilo. Ključnim se pokazao ulazak u igru Wissama Ben Yeddera u 72. minuti.

Naime, samo dvije minute kasnije Ben Yedder, nakon odličnog dodavannja Sarabije, dovodi Sevillu u vodstvo. Novi udarac Unitedu Ben Yedder je zadao u 78. minuti, kada je iz blizine glavom pogodio za 2-0.



Mogao je Ben Yedder upisati hat-trick u sudačkoj nakodnadi (90+2), ali je pucao ravno u De Geu. Utješni pogodak za United zabio je Romelu Lukaku u 84. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=REh1sU0ipTc

MANCHESTER UNITED: De Gea, Valencia (Mata, 77), Smalling, Bailly, Young, Fellaini (Pogba, 60), Matić, Lingard (Martial, 77), Sanchez, Rashford, Lukaku.

SEVILLA: Rico, Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero, Banega, N’Zonzi, Sarabia, Vazquez (Pizarro,88), Correa (Geis 89), Muriel (Ben Yedder, 72).

STRIJELCI: 0-1 Wissam Ben Yedder (74), 0-2 Wissam Ben Yedder (78), 1-2 Romelu Lukaku (84).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI