(VIDEO) BiH ZAKINUTA ZA ČAK PET PENALA! Pogledajte kakav je kraval ‘najbolji’ sudac današnjice napravio protiv Grčke

Utakmica je bila izrazito 'prljava' nogoemtaši se nisu štedjeli, a sve je na kraju kulminiralo masovnom tučanjvom u kojoj je pomoćni trener BiH, Stephane Gilli, prvo udario grčkog nogometaša Gianniotasa nogom, a onda ga je još udario šakom u glavu i izbio mu zube. Ponajveći krivac za sve te nemile scene bio je baš Rizzoli.

Talijanski sudac Nicola Rizzoli slovi za najboljeg suca današnjice, dva puta je proglašen najboljim sucem svijeta, a dijelio je pravdu u finalima na svim važnim natjecanjima proteklih godina, od Lige prvaka do Svjetskog prvenstva.

Ipak, Rizzoli, inače po zanimanju arhitekt, zaista se nije proslavio na kvalifikacijskoj utakmici između BiH i Grčke odigrane u petak navečer. Ostao je dojam da je Rizzoli ovoga puta bio arhitekt u službi Grčke, odnosno, da im je iskonstruirao remi, iako su trebali izgubiti.

Utakmica je bila izrazito ‘prljava’ nogoemtaši se nisu štedjeli, a sve je na kraju kulminiralo masovnom tučanjvom u kojoj je pomoćni trener BiH, Stephane Gilli, prvo udario grčkog nogometaša Gianniotasa nogom, a onda ga je još udario šakom u glavu i izbio mu zube. Ponajveći krivac za sve te nemile scene bio je baš Rizzoli.

Naime, na utakmici je bilo pet dvojbenih situacija u kaznenom prostoru Grčke, a da je Rizzoli barem jednom ili dva puta pokazao na bijelu točku, vjerojatno ne bi ovako završilo. Gosti su igrali izrazito grubo, a usput je bilo i igranja rukom. Rizzoli tako nije dosudio Manolasovo igranje rukom, pa Donisovo igranje rukom, potom Manolasov grubi start na Ibiševiću, pa dvostruki start na Džeki Papasthopolusa i Manolasa i na koncu Stafylidisovo ispucavanje koje je pogodilo njegova suigrača u ruku.

Da je kojim slučajem Rizzoli sudio barem dio tih dvojbenih situacija BiH bi danas bila druga momčad skupine, a ovako Grci i dalje imaju prednost.




Rzl-suđenje by clipsbh

Facebook Comments

Loading...
DIJELI