(VIDEO) Bilić konačno može odahnuti! Pogledajte kakvom je golčinom West Ham prekinuo crnu seriju

Twitter: West Ham News

Biliću je ova pobjeda donijela malo mira u kući, iako još uvijek stoje dosta loše, odnosno, na 14. mjestu Premiershipa su.

U 32. kolu engleskog Premiershipa West Ham hrvatskog stratega Slavena Bilića, konačno je došao do pobjede nakon crne serije od pet utakmica s negativnim rezultatom. Bilićeva momčad svladala je Swansea s 1:0 i bila znatni aktivnija pred protivničkim vratima. Uputili su 14 udaraca naspram Swanseajeva četiri, a pobjedonosni pogodak bio je zaista prekrasan.

Čekalo se 44. minute da Bilićeva momčad probije mrežu velške ekipe. Akcija je bila zaista sjajna Kouyate je kombinirao sa Snodgrassom na sredini terena i odigrali su sjajan dupli pas nakon čega je stasiti Senegalac opalio s više od 20 metara udaljenosti i pogodio.

Biliću je ova pobjeda donijela malo mira u kući, iako još uvijek stoje dosta loše, odnosno, na 14. mjestu Premiershipa su.


Cheikhou Kouyate Goal – West Ham 1-0 Swansea 08… by sportvideostv

U ostalim susretima, Manchester City je nadigrao Hull s 3:1. Prvi gol je autogol Elmohamadyja u 31. minuti, a Aguero je povisio na 2:o već dvije minute nakon početka drugog dijela. Novi pogodak za City pao je u 64. minuti kada je Delph uspio matirati vratara hulskih ‘tigrova’. Počasni pogodak pada u 85. minuti, a zabija ga Ranocchia.




All Goals & Highlights HD – Manchester City 3-1… by emmapollard

Liverpool je napokon uzeo bodove ‘slabijem’ klubu, iako na jedvite jade. Naime, Kloppova momčad gubila je od 44. minute golom Waltersa, a ‘blitzkrieg’ je pao tek u 70-im. U 70. minuti zabija Coutinho, a samo dvije minute kasnije prokreće Firmino.

WBA je poražen kod kuće od Southamptona s 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Jordie Clasie u 25. minuti. M’borough i Burnley odigrali su 0:0.

U ranije odigranom dvoboju Tottenham je demolirao Watford s 4:0. Totalni potop dogodio se u svega desetak minuta. Od 33. minute do 44. minute na Watfordu su se izredali Dele Alli, Dier i Son, a potonji je golijadu okonačao četvrtim golom u 55. minuti.


Tottenham vs Watford 4-0 Highlights by topmoovie

Facebook Comments

Loading...
DIJELI