(VIDEO) BILIĆ SLAVI: West Ham pogotkom Lanzinija pobijedio Tottenham koji je sad daleko od naslova prvaka

Lanzini je i začeo i završio akciju, jedan rijetki izlet Bilićeve momčadi u napadu. Tottenham je ostao u šoku, a nogometaši West Hama kao da su počeli letjeti terenom.

U zanimljivoj utakmici 36. kola engleske Premier lige West Ham je iznenađujuće pobijedio drugoplasirani Tottenham s 1-0 (0-0), strijelac gola odluke bio je Lanzini u 65. minuti. Prije tog trenutka Tottenham je dominirao, West Ham se odlično branio, a da je utakmica otišla dugo, dugo bez gola ponajviše je zaslužen vratar Werst Hama, Adrian.
U prvome dijelu Tottenham je bio bolji, no West Ham je imao bolju prigodu koju je zapravo upropastio sudac koji nije sudio prekršaj vratara nad Lanzinijem izvan kaznenog prostora. Vratar Lloris je prošao nekažnjen jer sudac Taylor nije ni dosudio prekršaj. Da jest, Lloris je bio zadnji čovjek i dobio bi crveni karton.
U nastavku Tottenham je pojačao ritam, tukao je Sona, pa Dyer, ali Adrian je sve branio.
U takvim okolnostima nije se očekivao pogodak West Hama koji se ipak dogodio u 67.minuti. Lanzini je i začeo i završio akciju, jedan rijetki izlet Bilićeve momčadi u napadu. Tottenham je ostao u šoku, a nogometaši West Hama kao da su počeli letjeti terenom.
Imao je potom i jednu poluprigodu Tottenham, Jenssen je pokušao, no ono što je za West Ham promašio Calleri graničilo je s nemogućim. Ipak, West Ham je sačuvao prednost i počeo slaviti tri vrijedna boda. Ovi bodovi za Bilićevu momčad znače – siguran ostanak u Premier ligi. Tottenhamu preostaje da čeka kiks vodećeg Chelsea za kojim zaostaje četiri boda, ali Conteova momčad ima utakmicu manje.

https://www.youtube.com/watch?v=gP6jVJNuLiM

Facebook Comments

Loading...
DIJELI