(VIDEO) Bivši Zaprešićani upisali odličan nastup za Palermo! Jedan je zabio, a drugi primio ‘glupi’ gol i onda postao igračem utakmice

Facebook: U.S. Citta di Palermo (Official)

Bivši vratar Intera iz Zaprešića prvo je poklonio domaćoj momčadi pobjedu, ali onda je zaredao kojih desetak obrana i spasio svoju momčad poraza. Šteta je samo što je primio taj jedan gol.

U susretu 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Palermo su odigrali neodlučeno 1:1, a najbolji igrač utakmice bio je mladi hrvatski vratar Palerma, Josip Posavec. Bivši vratar Intera iz Zaprešića prvo je poklonio domaćoj momčadi pobjedu, ali onda je zaredao kojih desetak obrana i spasio svoju momčad poraza. Šteta je samo što je primio taj jedan gol.

No, nije Posavec jedini bivši “Zaprešićanin” koji je briljirao za Palermo. Makedonski reprezentativac i nekada najbolji strijelac HNL-a, Ilija Nestorovski postigao je pogodak za vodstvo Palerma već u šestoj minuti. Andrea Rispoli je centrirao, a Nestorovski je zabio glavom za svoj osmi gol ove sezone.

Do kraja utakmice igralo se pred vratima Palerma, odnosno, Posavca koji je čudesno čupao svoju momčad. No, u 66. minuti napravio je kardinalnu grešku i poklonio je Mertensu gol. Belgijanac razornog udarca je raspalio s ruba kaznenog dijela, a Posavcu je lopta prošla i kroz ruke i kroz noge i na kraju ušla u gol.

Napoli je išao na sve ili ništa do kraja utakmice, ali Posavec je trima fantastičnim obranama popravio dojam i spasio Palermo od poraza.

Spomenimo kako Ivan Strinić nije igrao zbog ozljede, a Marko Rog nije ulazio.




All Goals & highlights – Napoli 1-1 Palermo… by claytonashurst

U ostalim utamicama, Cagliari i Bologna su remizirali 1:1, za domaćina je zabio Borriello, a za goste Destro. Crotone je demolirao Empoli sa 4:1, za domaćina su zabijali Stoian, dok je Falcinelli postigao hat-trick, a za goste je zabio Mchedlidze.

Genoa hrvatskog stratega Ivana Jurića remizirala je u gostima s Fiorentinom hrvatskog trojca Kalinić-Badelj-Milić. Odigrali su 3:3, a u strijelce se upisao i Nikola Kalinić. Iličić je načeo Genou, Chiesa je povisio početkom drugog dijela, a onda su Simeone i Hiljemark dvama golovima u dvije minute vratili utakmicu u egal. Kalinić zabija za vodstvo par minuta kasnije, a Simeone iz penala u finišu utakmice vraća rezultat u poravnanje.


Nikola Kalinic Goal HD – Fiorentina 3-2 Genoa… by emmapollard

Sampdoria je nadigrala Romu sa 3:2. Za domaću momčad zabijali su Praet, Schick i Muriel, a za Romu Peres i Džeko. Juventus nije imao problema sa Sassuolom u gostima, slavili su s 2:0, a strijelci su bili Higuain i Khedira.

Udinese je kod kuće slavio s 2:1 protiv Milana. Thereau i De Paul bili su strijelci za crno-bijele, a za crno-crvene je zabio Bonaventura. Torino je kod kuće remizirao s Atalantom 1:1, zabili su Falque za vodstvo Torina i poravnao je Petagna.

Inter je još u subotu nadigrao Pescaru s 3:0, a zabili su D’Ambrosio na asistenciju Perišića, Mario na asistenciju Perišića i Eder. Isto tako u subotnjem ogledu Lazio je poražen u Rimu od Chieva s 1:0, a zabio je Inglese.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI