(VIDEO) BIZARAN POKUŠAJ SIMULIRANJA: Najveća zvijezda Arsenala osramotila se lošom glumom i još dobila žuti

Prilikom izvođenja auta u sudačkoj nadoknadi drugog dijela, nogometeš Leicestera Fuchs nije mogao u miru vratiti loptu u igru jer mu je pred aut-linijom skakutao nervozni Čileanac.

Arsenal je na jedvite jade uspio svladati Leicester u nadoknadi 28. kola engleskog Premiershipa. Topnici su slavili autogolom Roberta Hutha u 86. minuti, a utakmicu je obilježio bizaran incident zbog kojeg je Alexis Sacnhez dobio žuti karton.

Prilikom izvođenja auta u sudačkoj nadoknadi drugog dijela, nogometeš Leicestera Fuchs nije mogao u miru vratiti loptu u igru jer mu je pred aut-linijom skakutao nervozni Čileanac. Na koncu je je Fuchsu dojadilo Čileančevo ometanje i pogodio ga je loptom u rame, a onda je uslijedila holivudska predstava. Alexis je pao kao pokošen i to s par sekundi zakašnjenja. Previjao se potom i držao za lice, a sudac je na svu sreću vidio njegovo prenemaganje pa je njegov glumački talent nagradio žutim kartonom.

Sanchez je i dalje ustrajao u svojoj glumi pa je iz svlačionice objavio sliku s natečenom usnicom. Ponavljamo, pogođen je u rame!

 

Pogledajte i sami kako je sve izgledalo…

https://www.youtube.com/watch?v=5z_cwQmP99k

Facebook Comments

Loading...
DIJELI