(VIDEO) BOBO GLAVNA FACA U WASHINGTONU: Bogdanović srušio vlastiti rekord i tricama napunio Orlando

Wizards je odigrao napetu utakmicu protiv Magica i na koncu slavio sa 115:114, a Bogdanović je u 27 minuta provedenih na svojem parketu ubacio 27 poena...

Igrač s klupe, a opet najveća ‘faca’ u momčadi. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović prelaskom u Washington Wizards ostvario je dosadašnji potez karijere. Njegov doprinos s klupe, kao svojevrsnog ‘šetstog igrača’ upravo je ono što je Wizards trebao. Imaju jaku prvu petorku, ali kronično je nedostajao dobar šuter s klupe koji će povući kada udarna momčad mora u rotaciju. Bogdanović je već u drugoj utakmici za novu momčad pokazao baš to što se od njega tražilo, a nakon tog nastupa postaje sve bolji i bolji.

Wizards je odigrao napetu utakmicu protiv Magica i na koncu slavio sa 115:114, a Bogdanović je u 27 minuta provedenih na svojem parketu ubacio 27 poena uz šut iz igre 9/12, trice je gađao fantastično, čak 8/10, a slobodna je gađao 1/1. U tricama je postavio i osobni rekord u NBA-u. Ono što je vrlo važno jest da je Bogdanović ubacio čak pet od osam trica u posljednjoj dionici utakmice, a baš je on bio taj koji je postavio konačan rezultat.

Ipak, Bobo nije bio najefikasniji kod Washingtona, bio je to Bradley Beal koji je ubacio 32 koša, a John Wall je treći najbolji s 19 koševa i deset asistencija. Kod gostujuće momčadi najbolji je bio Terrence Ross s 20 poena, potom Bismack Biyombo s 15 koševa i 14 skokova, a dobar je bio i Mario Hezonja koji je ubacio 12 koševa.

https://www.youtube.com/watch?v=Bx9hVkTE244



Facebook Comments

Loading...
DIJELI