(VIDEO) Bogdanović najbolji na parketu: Hrvatski reprezentativac briljirao, ali njegovoj momčadi nema spasa!

Bogdanović je u 30 odigranih minuta bio najefikasniji igrač Brooklyna s 22 koša, a uz to ugrabio je pet skokova i jednom je asistirao.

Brooklyn Nets, hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića, poražen je od Charlottea sa 111:107. Bogdanović je u 30 odigranih minuta bio najefikasniji igrač Brooklyna s 22 koša, a uz to ugrabio je pet skokova i jednom je asistirao.

Charlotte su do pobjede vodili Kemba Walker, Nicolas Batum i Marco Belinelli sa po 17 poena svaki. Hornets je prekinuo niz od sedam poraza, ali Nets je svoj prolongirao, ovo im je deseti poraz za redom. Kod Brooklyna je osim Bobe pridonio i Lopez sa 20 koševa.

https://www.youtube.com/watch?v=FDDlYH3x9k0

Poraz je upisao i Orlando Magic, Marija Hezonje i Damjana Rudeža. Njih je svladao Houston Rockets sa 128:104 kojeg je do pobjede vodio sjajni James Harden sa 25 poena i 13 asistencija. Kod Magica najbolji je bio Serge Ibaka koji je upisao 28 poena te Evan Fournier koji je pridonio s 21 poenom.

Hezonja je igrao 14 minuta i u tom vremenu ubacio je sedam koševa, tri puta je grabio skok i jednom ukrao loptu. Rudež je igrao sedam minuta i upisao samo jednu asistenciju.



https://www.youtube.com/watch?v=ZKoM4EwMUCk

U trećoj utakmici Dallas Mavercks poražen je na svojem parketu od Portlanda sa 113:114 i to nakon što je C.J. McCollum pogodio tricu 0.3 sekunde prije kraja za gostujuću momčad. Kod Dallasa najbolji je bio Barnes koji je upisao 26 koševa te Nowitzki sa 25, a kod Portlanda su najbolji bili McCollum sa 32 poena i Damian Lilliard sa 29.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI