(VIDEO) Bogdanović rasturio bivšu momčad, Lakers i Magic slavili, ali hrvatski košarkaši nisu se baš proslavili

Facebook: Washington Wizards (Official)

Nije ga baš išao šut, gađao je 6/9 za dva, 0/3 za tri i 5/5 slobodnih bacanja, ali zato je uzeo sedam skokova, podijelio je dvije asistencije, jednom ukrao loptu i jednom blokirao.

Washington Wizards slavio je protiv Brooklyna sa 129:108, a bivši Nets Bojan Bogdanović ubacio je za Wizards 17 koševa. Nije ga baš išao šut, gađao je 6/9 za dva, 0/3 za tri i 5/5 slobodnih bacanja, ali zato je uzeo sedam skokova, podijelio je dvije asistencije, jednom ukrao loptu i jednom blokirao.

Najbolji kod Washingtona bio je John Wall s 22 koša i devet asistencija, a posljednju momčad lige predvodio je Hollis-Jefferson s 19 koševa.

https://www.youtube.com/watch?v=B4zE7NCfj7U

Zubac dobar u pobjedi L.A.-a

Lakers je preokrenuo protiv Minnesote i slavio na kraju sa 130.119 nakon produžetka. Kod L.A.-a najbolji su bili Clarkson s 35 koševa i Randle s 23 i 12 skokova, a kod Minnestoe to su bili Andrew Wiggins s 36 koševa i Karl-Anthony Towns s 25 ubačaja i 13 skokova. Ivica Zubac imao je dobar učinak, počeo je u prvoj petorci, a u 21 minutu ubacio je sedam koševa i ugrabio tri skoka, podijelio tri asostencije i jednom osvojio loptu.



Hezonja loš u pobjedi Orlanda

Orlando Magic uvjerljivo je slavio u okršaju s Detroit Pistonsom, slavili su sa 115:87. Kod Orlanda se posebno istaknuo Elfrid Payton koji je ubacio ‘triple-double’ s učinkom od 14 koševa, 11 skokova i deset asistencija.

Veću minutažu dobio je Mario Hezonja, ali bio je izuzetno neefikasan. Igrao je 27 minute i u to vrijeme ubacio samo šest koševa uz šut za dva 2/4, trice 0/2 i slobodna 2/3. Učinku je dodao i četiri skoka i šest asistencija. Damjan Rudež igrao je pet minuta i ubacio pet koševa, ugrabio je i jedna skok i jednom je asistirao.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI