(VIDEO) BOKSAČ SE PREDOZIRAO VIJAGROM PA UMRO TIJEKOM MEČA: Nastupio pod tuđim imenom!

Screenshot

Boris Stančov nije bio poznato ime niti na lokalnoj boksačkoj sceni, osim možda u dvorani gdje je trenirao. I to unatoč tome što je ovaj 21-godišnjak iza sebe ima četiri odrađena meča. Naime, njih je odradio uz ime i licencu svog rođaka Isusa Veličkova(!), kojem su ti nastupi bili upisani. Vrijedi napomenuti kako je u svim tim nastupima doživio poraz.

Na priredbu u Skadar došao je nastupiti uz honorar od 400 eura, a borio se protiv domaćeg borca Ardita Murje. Već u prvoj rundi Stančovu je pozlilo te se samo srušio, a za pretpostaviti je kako direkt koji je prije toga primio nije imao veze s tim što mu se dogodilo. Liječnička služba brzo je uskočila, ali nisu mu mogli pomoći. Nesretni boksač preminuo je od srčanog udara.

U njegovoj opremi pronađena je tabletica Viagre, a osim imena i licence, koristio je i liječničke recepte svog rođaka. Pitanje je da li bi se za to ikad saznalo da nije preminuo te da WBC nije izrazio sućut zbog smrti Isusa Veličkova. Ovaj se nakon toga javio i rekao da je živ te je ispričao cijelu priču. Stančov je s njegovim dokumentima prošle godine otputovao u Albaniju i tamo nastupao. Razlog zašto je to napravio je također bizaran. Nije htio imati službene poraze pokraj svog imena.

Nekadašnji predsjednik Bugarskog boksačkog saveza Georgij Ezekijev optužio je sadašnje dužnosnike u savezu da su znali za prijevaru, a u utorak se oglasio i bugarski ministar sporta Krasen Kralev. Kralev se složio da su s time povezane kriminalne radnje, ali je odbio bilo što dalje komentirati dok iz Albanije ne stigne kompletna dokumentacija vezana uz smrt mladog boksača.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!



Facebook Comments

Loading...
DIJELI