(VIDEO) BRILJIRAO U POBJEDI ATLETICA: Pogledajte potez Šime Vrsaljka koji je oduševio Španjolsku

Facebook

Vrsaljko je odradio maestralan posao na desnoj strani, bio je pravovremen u obrani, dobro je pokrivao obranu, ali još bolje je odrađivao ofenzivne zadaće.

Desni bek hrvatske nogometne reprezentacije, Šime Vrsaljko, odigrao je možda i najbolju utakmicu otkako je obukao dres madridskog Atletica. Madriska momčad slavila je na gostovanju kod Bayera iz Leverkusena s 4:2 i time si je osigurala nešto mirniju pripremu uzvratne utakmice.

Vrsaljko je odradio maestralan posao na desnoj strani, bio je pravovremen u obrani, dobro je pokrivao obranu, ali još bolje je odrađivao ofenzivne zadaće. Probijao je po desnoj strani, ubacivao se u napad i na koncu sjajnu utakmicu zaključio asistencijom za četvrti gol Atletica.

Vrsaljko je probio po desnoj strani i uputio centaršut za Fernanda Torresa koji je poentirao glavom za konačan rezultat. Bila je to oštra i precizna asistencija zbog koje je Šime na kraju dobio visoku ocjenu 7.5 i označen je jednim od najboljih u momčadi Diega Simeonea. Veću ocjenu od Šime, dobili su tek strijelci Saul Niguez, Antoine Griezmann i Kevin Gameiro, a dobili su osmicu.

https://www.youtube.com/watch?v=aLEn6fKwAbA

Španjolski sportski list Marca za Vrsaljka piše kako je “bio izvrstan u brojim intervencijama i kako je njegov centaršut za Torresa bio čudesan”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI