(VIDEO) Čak se i Serena poklonila Mirjani: ‘Ti si moja inspiracija i bila mi je čast igrati s tobom’

Twitter: Australian Open

Nakon meča uslijedio je dirljiv trenutak, Mirjana je nakon teškog poraza prišla mreži kako bi čestitala Sereni, a Amerikanka ju je zagrlila i nešto joj govorila na uho dok su stajale na mreži.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni, nije se plasirala u finale Australian Opena. Bolja od nje bila je, najbolja tenisačica svih vremena Amerikanka Serena Williams koja je slavila sa 6:2, 6:1. Mirjana je gotovo cijeli Australian Open odradila po ozljedom i time je njezin senzacionalan uspjeh još veći.

Nakon meča uslijedio je dirljiv trenutak, Mirjana je nakon teškog poraza prišla mreži kako bi čestitala Sereni, a Amerikanka ju je zagrlila i nešto joj govorila na uho dok su stajale na mreži. Serena je i prije polufinala nahvalila Mirjanu, ali nakon odigranog meča, Serena joj se i poklonila.

“Mirjana je inspiracija i zaslužuje apsolutno sve što postigla ovdje. Čast mi je bila igrati protiv nje i silno mi je drago što je ovako daleko dogurala”, hvalila je Serena protivnicu Lučić-Baroni, pa nastavila, “Zahvalila bih se i navijačima koji su bili uz nju cijelo vrijeme. Mirjanu sam gledala cijeli turnir i navijala sam za nju. Zaista sam sretna zbog nje”, kazala je Serena i napomenula kako je znala da se ne smije upuštati u predugu razmjenu s Mirjanom i kako je znala da mora servirati dobro ako želi pobjedu.

 

Serena će u finalu igrati protiv sestre Venus koja je u polufinalu svladala Coco Wandeweghe sa 6:7, 6:2, 6:3.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI