(VIDEO) CHELSEA DEMOLIRAO ARSENAL U BITCI ZA LONDON: ‘Topnici’ poludjeli zbog prvog gola, Hazard zabio kao Maradona

Facebook: Eden Hazard (Official)

Brzonogi Belgijanac, Eden Hazard uzeo je loptu na centru i poput legendarnog Maradone sjurio se prema vratima Arsenala. Nanizao je nekoliko igrača Arsenala i na kraju zabio sjajan gol Petru Čechu za 2:0.

U utakmici 24. kola engleskog Premiershipa, vodeća momčad prvenstva, Chelsea, ‘rastočio’ je gradskog rivala Arsenala s visokih 3:1. Već u drugoj minuti vidjelo se kako će biti napeto. Arsenal je zaprijetio preko Iwobija, ali njegov udarac otišao je pored gola Curtoisa. Chelsea je potom vrlo brzo stigao do vodstva, igrala se 13. minuta kada je Diego Costa glavom pogodio gredu, a lopta se odbila na rub peterca gdje je silovito naletio Marcos Alonso i glavom preko Bellerina zakucao loptu u gol. Bila je to situacija koje je podigla na noge navijače Arsenala jer je Alonso pokosio Bellerina i udario ga laktom u glavu prilikom skoka. Bellerin je čak morao napustiti teren zbog ozlijede, a zamijenio ga je Gabriel.

U 29. minuti Chelsea je opet imao sjajnu priliku, sjevnula je kontra, ali Costa se nije snašao i umjesto da je dao loptu za Pedra uništio je akciju. Arsenal je mogao izjednačiti u 38. minuti kada je Gabriel pobjegao obrani, ali njegov udarac glavom iz blizine sjajno je skinuo Curtois.

U nastavku utakmice Chelsea je nastavio pritiskati i gol je pao već u 53. minuti. Bio je to potez utakmice, a vjerojatno i jedan od najljepših golova ove sezone. Brzonogi Belgijanac, Eden Hazard uzeo je loptu na centru i poput legendarnog Maradone sjurio se prema vratima Arsenala. Nanizao je nekoliko igrača Arsenala i na kraju zabio sjajan gol Petru Čechu za 2:0. Arsenal je tada dosta pao i nije se igrao nešto aktivan nogomet u minutama koje su slijedile.  



U 78. minuti Welbeck je zaprijetio s kojih 10-ak metara, ali Curtois je bio neumoljiv.

Posljednji čavao u lijesu Arsenala zabio je bivši Topnik, Cesc Fabregas u 85. minuti. Iskoristio je ‘pacersku’ grešku Petra Čecha koji mu je dodao loptu u noge, a Cesc je potom samo lagano povećao na 3:0.

 

Kakvu takvu utjehu Arsenalu donio je Giroud koji zabija glavom na asistenciju Monreala.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI