(VIDEO) CHELSEA POLOMIO TOTTENHAM: Golijadu na Wembleyju zaključio Matić dalekometnom bombom

Bila je to prava 'ljepotica' od utakmice nekoliko zaista prekrasnih golova, kojom je londonska plava momčad dokazala kako je trenutno najjača momčad lige, a nesretnom Tottenhamu ovo je bio sedmi puta da ispada iz polufinala FA kupa.

Chelsea je prvi finalist FA kupa nakon što je u fenomenalnoj polufinalnoj utakmici na Webmbleyu svladao gradskog rivala Tottenhama s 4:2. Bila je to prava ‘ljepotica’ od utakmice nekoliko zaista prekrasnih golova, kojom je londonska plava momčad dokazala kako je trenutno najjača momčad lige, a nesretnom Tottenhamu ovo je bio sedmi puta da ispada iz polufinala FA kupa.

Willian je već u petoj minuti iz slobodnjaka zabio za 1:0, poravnao je Harry Kane glavom u 18. minuti, a pred kraj poluvremena Korejanac Son napravio je prekršaj za jedanaesterac koji je s lakoćom realizirao Willian.

Za novi senzacionalan gol pobrinuo se Dele Alli koji je u 52. minuti nakon sjajnog centaršuta Eriksena zakucao loptu u desne rašlje. Chelsea ponovo dolazi u vodstvo u 75. minuti kada šalje jedan odbijanac u donji desni kut.

Nakon toga uslijedio je najljepši pogodak na utakmici. Nemanja Matić raspalio je po lopti s velike udaljenosti i pogodio u same desne rašlje. Neobranjivo!

U drugoj utakmici polufinala u nedjelju se susreću Arsenal i Man City.




All Goals & Highlights HD – Chelsea 4-2… by Bayeo

Facebook Comments

Loading...
DIJELI