(VIDEO) Cristiano Ronaldo odigrao utakmicu za pamćenje, srušio niz rekorda i navijačima poručio: ‘Samo ne želim zvižduke’

Nakon utakmice Ronaldo je kazao kako je sretan zbog golova, ali da ne treba podcjenjivati protivnika i da još nije gotovo.

Portugalski ‘stroj za golove’ Cristiano Ronaldo odigrao je zaista veličanstvenu utakmicu za svoj Real u polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv gradskog rivala, Atletica. Svojim ‘hat-trickom’ doveo je ‘kraljevsku momčad’ na korak do finala Lige prvaka, jasno uz pomoć čitavog kolektiva koji je odradio sjajan posao.

No, ipak je Portugalac prva zvijezda večeri. Novim ‘hat-trickom’ došao je do brojke od 103 postignuta pogotka u Ligi prvaka, a od toga čak 52 u nokaut fazi natjecanja, a to je pak rekord natjecanja. U natjecanju po skupinama zabio je 51 gol.

Ono što dalje impresionira jest što je Cristiano zabio više golova od cijele momčadi Atletico Madrida u Ligi prvaka, a samo njima je zabio čak 21 gol u karijeri. Isto tako, prvi je igrač u povijesti koji je uspio zabiti ‘hat-trick’ u dvije uzastopne utakmice Lige prvaka. Tri gola zabio je Bayernu četvrtfinalu i sada tri Atleticu u polufinalu. Trima golovima protiv gradskog rivala došao je do brojke od ukupno 400 golova u dresu Reala, ali ni to nije sve.

Ronaldo drži rekorde u još nekoliko kategorija. Zabio je najviše golova na domaćem terenu, čak 54, a gostima nešto mane, 47. Svojim sedmim ‘hat-trickom’ poravnao je rekord Lionela Messija u Ligi prvaka, a ovo mu je bio ukupno 47. u karijeri i 42. u momčadi Real Madrida.


Real Madrid 3-0 Atletico Madrid – All Goals… by fotlive



Nakon utakmice Ronaldo je kazao kako je sretan zbog golova, ali da ne treba podcjenjivati protivnika i da još nije gotovo. “Moramo čestitati cijeloj momčadi koja je igrala izvanredno, igrali smo dobro od početka do kraja, moj cilj je bio zabiti golove, a oni su došli prirodno. U prvenstvu smo također bili dobri protiv Atletica, ali Oblak je dobro branio, no sada su lopte ipak ulazile u gol. Sretan sam zbog golova i zbog toga što sam došao do brojke 400 i sretan sam što imamo ovako lijepu prenost, ali još nije gotovo. Atletico je veoma jak i nije slučajno u polufinalu, stoga moramo ostati koncentrirani”, kazao je Ronaldo.

Na koncu je Ronaldo dobio i ovacije Santiago Bernabeua, ali donedavno mu nije bilo tako bajno jer su mu navijači često zviždali zbog loše forme.

“Želim samo da mi prestanu zviždati, a ja ću uvijek davati sve od sebe za ekipu”, kazao je Ronaldo koji je za vrijeme utakmice kod proslave gola gestikulirao prema publici i tražio da prestanu zviždati i počnu pljeskati.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI