(VIDEO) DETALJ S BERNABEUA KOJI VJEROJATNO NISTE PRIMIJETILI: Navijači Reala poklonili se Bayernovom nogometašu

Real je slavio nakon produžetaka s 4:2 i prošao u polufinale i bilo je tu zaista lijepih, ali nažalost i dvojbenih golova, a baš zbog tih dvojbenih golova u drugi plan je pala dirljiva scena koja se dogodila nakon utakmice.

Uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna pamtit će se po mnogočemu. Real je slavio nakon produžetaka s 4:2 i prošao u polufinale i bilo je tu zaista lijepih, ali nažalost i dvojbenih golova, a baš zbog tih dvojbenih golova u drugi plan je pala dirljiva scena koja se dogodila nakon utakmice.

Naime, oproštaj Bayerna od Lige prvaka ujedno je bio oproštaj dvojice legendarnih nogometaša od elitnog europskog natjecanja. Xabi Alonso i Philipp Lahm odigrali su posljednju utakmicu u Ligi prvaka, a Alonsu su navijači Reala priredili lijep oproštaj.

Alonso je proveo velik dio karijere u Realu, a navijači ga nisu zaboravili. Xabi je nakon utakmice ostao na travnjaku, a navijači Reala skandirali su njegovo ime i ispratili ga uz veliki aplauz.

“Hvala navijačima, pamtit ću ovaj trenutak do kraja života. Bilo je baš emotivno, ovo je bila posebna noć za oproštaj i drago mi je što se to dogodilo baš na Bernabeuu nakon velike utakmice.”, kazao je 35-godišnji nogometaš koji je dva puta osvojio Ligu prvaka.



I Alonso se požalio kako je sudačka greška prelomila utakmicu. “Borili smo se koliko smo mogli, ali crveni karton za Vidala prelomio je utakmicu”, kazao je Alonso i poručio kako će navijati da Real osvoji Ligu prvaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI