(VIDEO) Dinamo dobija pojačanje bolje od Sammira i Guilherma: Stiže veznjak Porta i povremeni portugalski reprezentativac?!

Facebook: Sergio Oliveira (Official)/Photo: Pedro Ferreira

U klub se vratio Sammir, a nakon njega je stigao i navodno jedan od najtalentiranijih brazilskih nogometaša, Guilherme. No, čini se kako se čelnici Dinama neće tu zaustaviti.

U Dinamu kao da su odlučili ubaciti u dvije, tri brzine više. Prvo dio sezone rupe u momčadi krpale su se ‘klincima’ iz vlastita pogona, što se i nije pokazalo lošim za Kneževića, Livakovića, Benkovića, Gojaka i Moru, ali u nastavku sezone Modri su se odlučili na konkretna pojačanja, odnosno, gotove proizvode. U klub se vratio Sammir, a nakon njega je stigao i navodno jedan od najtalentiranijih brazilskih nogometaša, Guilherme. No, čini se kako se čelnici Dinama neće tu zaustaviti.

Dinamo navodno pregovara s 24-godišnjim veznjakom Porta, Sergijom Oliveirom. Riječ je o igraču sredine terena koji je karijeru počeo baš u Portu, a kasnije je igrao na posudbama u Beira-Maru, Mechelenu, Penafielu i Pacos Ferreiri. Na kraju je kao slobodan igrač otišao u Pacos, ali se nakon dobrih nastupa vratio u Porto za milijun eura.

Prošle je sezone odigrao 18 utakmica i zabio je tri pogotka, ali prošlog ljeta je odlučio napustiti klub, no u Portu ga nisu pustili, ali zato su ga kaznili tako što je do sada nastupao samo dva puta. Sergio je nastupao za sve omladinske selekcije Portugala i skupio ukupno 77 utakmica, a odigrao je i tri utakmice za portugalsku reprezentaciju, odnosno olimpijsku reprezentaciju. Sportske novosti tvrde kako bi u Maksimir stigao preko agencije Doyen Sports preko koje je stigao i Guilherme.

Nedavno se pisalo kako Oliveru želi Southampton, a kako je ipak riječ o engleskom prvoligašu koji ima dobre skaute i pomno bira koga će kupiti, mora da Sergio nešto i vrijedi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI