(VIDEO) Dinamo se ovog puta ne šali, stiže opasno pojačanje: Evo što može Brazilac kojem su tepali da je najveći talent u povijesti kluba

YouTube

Marcos je ranije odbio ponude Santosa i Flamenga, a kada je dolazio u sadašnji klub Atletico Paranaense 2012. godine tadašnji predsjednik ga ja nazvao najvećim talentom u povijesti kluba.

Dinamo ovoga puta misli ozbiljno. Zagrebački plavi na pragu su dovođenja mladog brazilskog ofenzivnog veznog, Marcosa Guilhermea (21). Prema pisanjima brazilskih medija stvar je već gotova i mladi je Brazilac već na putu prema Zagrebu, samo se sređuju posljednji detalji. Pišu kako je Marcos trebao već u ponedjeljak krenuti prema Zagrebu, ali je odgodio put za dan kasnije i u srijedu bi trebao stići u Hrvatsku.

Isto tako tvrde kako bi nakon liječničkog pregleda, Guilherme trebao potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom da Dinamo kupi i 50 posto ekonomskih prava na njega. Marcos je ranije odbio ponude Santosa i Flamenga, a kada je dolazio u sadašnji klub Atletico Paranaense 2012. godine tadašnji predsjednik ga ja nazvao najvećim talentom u povijesti kluba.

Glavno je pitanje, što mladi Marcos može ponuditi Dinamu? Jasno, kao i kod većine Brazilaca, Marcosa krasi brzina, dribling i dobar šut. Nije nešto naročito stasit, visok je 172 centimetra, što je zapravo idealno za pozicije koje on igra, a može igrati, osim na polušpici i na desnom krilu. Prema podacima dostupnim na Transfermarktu, Marcos je u 84 službena nastupa za Atletico zabio osam golova i upisao osam asistencija, a ako se računaju i prijateljske odigrao je 156 utakimca i zabio je 21 pogodak. Isto tako skupio je 16 nastupa za mladu brazilsku reprezentaciju, a skupio je šest golova i jednu asistenciju.

Prema videozapisima dostupnim na društvenim mrežama i YouTubeu, može se vidjeti kako je zaista riječ o velikom talentu i nogometašu koji može unijeti lepršavost u igru, ali što je važnije može razigrati momčad i na kraju završiti, a kako se može vidjeti voli i uposliti suigrača u izglednoj prilici. Brz je, prodoran je, dobar je dribler i nekako je za vjerovati da bi trebao igrati poziciju krila, a na polušpice gdje se dolaskom Sammira itekako zagužvalo.

Spomenimo kako prema Transfermarktu Marcos vrijedi 4.5 milijuna eura, ali nije poznato kako je i na koji način Dinamo dogovorio način otkupa.



https://www.youtube.com/watch?v=Lu4_Zde-ui4

https://www.youtube.com/watch?v=XVkx0ZUG_Sg

Facebook Comments

Loading...
DIJELI