(VIDEO) DOMINACIJA Monaco i u uzvratu skršio Borussiju, nakon 3-2 sad je bilo 3-1!

Facebook: AS Monaco (Official)

Strijelci za lepršavi Monaco bili su Mbappe (3), Falcao (17) i Germain (82), dočim je Reus bio strijelac za goste (48)

Monaco je novom pobjedom osigurao polufinale Lige prvaka, nakon prve utakmice u Dortmundu kad je slavio s 3-2 i i uzvratu je francuski klub bio bolji od dortmundske Borussije, pobijedivši je s 3-1 (2-0). Strijelci za Monaco bili su Mbappe (3), Falcao (17) i Germain (82), dočim je Reus bio strijelac za goste (48)
Šarmantan i lepršav nogomet kojeg igra Monaco mogao se gledati u prvome dijelu utakmice protiv Borussije. Iako Borussija uopće nije loše izgledala, Monaco je poveo s 2-0 nakon sjajnih napadačkih akcija koje su rijetkost u današnjem nogometu. Monaco tako i dalje potvrđuje da je najugodnije nogometno iznenađenje ove sezone u Europi.
Dakle, Monaco je poveo već u 3. minuti, Mendy je tukao, vratar je jedva obranio, odbio loptu koja se odbila do Mbappea koji ju je lako pospremio u mrežu.
Njemačka momčad nije se predavala, pogodila je i vratnicu iz slobodnog udarca kojeg je sjajno izveo Sahin.
U 17. minuti već je bilo 2-0 za Monaco, Lemar je ubacio izvrsnu loptu na glavu Falcaou koji je dobro skočio i trzajem glave loptu poslao u nebranjeni kut vratara.
Potom je Borussia zapela iz sve snage, no sve opasne udarce ukrotio je hrvatski reprezentativac na golu Monaca, Subašić.
Nada se za Borussiju pojavila u 48. minuti kada je pogodak postigao Reus nakon sjajnog prodora i asistencije Dembelea. Potom je Borussija jurnula na sve ili ništa, ali je Monaco bio opasniji.
I u 82. minuti utakmica je odlučena, Borussija je izgubila loptu na centru, uzeo ju je Lemar, proigrao Germainea koji je minutu prije zamijenio Mbappea, te kroz noge vrataru loptu ubacio u mrežu za 3-1 trijumf Monaca.

https://www.youtube.com/watch?v=r2XPAtIpuPohttps://www.youtube.com/watch?v=71y_qszweXIhttps://www.youtube.com/watch?v=ILt83fhHjB0https://www.youtube.com/watch?v=p6QFbr3piHU

Facebook Comments

Loading...
DIJELI