(VIDEO) Doveli Teveza i dali mu najveću plaću ikad, ispali iz Lige prvaka i sada ovo: Pogledajte kako gori stadion Shanghaija!

Do sada su iskrcali gotovo 200 milijuna eura za nogometaše ugaslih karijera, poput Carlosa Teveza, Dembe Be, Obija Martinsa i Freddyja Guarina, a sada im se dogodio neviđeni peh.

Kineski klub Shanghai Shenhua, jedan je od najvećih potrošaća u svijetu nogometa. Do sada su iskrcali gotovo 200 milijuna eura za nogometaše ugaslih karijera, poput Carlosa Teveza, Dembe Be, Obija Martinsa i Freddyja Guarina, a sada im se dogodio neviđeni peh. Naime, šangajskom klubu zapalio se stadion.

Kineske novinske agencije javljaju kako je veliki požar u utorak zahvatio dio stadiona ‘Hongkou’, ali da se za sada ne zna uzrok, no ozljeđenih nema, a požar je ugašen. Stadionu je izgorio dio krova, ali vatra se nije proširila na travnjak i na tribine.

Šangajski klub zaista nema sreće. Nakon što su nedavno dovukli argentinsku zvijezdu na zalasku, Carlosa Teveza i učinili ga najplaćenijim nogometašem na svijetu s plaćom od 37 milijuna eura godišnje i uz postojeći kadar osnažili se trenerom Gusom Poyetom, klub je svejedno završio četvrti u prvenstvu. No, ni to nije sve. U novoj godini ispali su iz azijske Lige prvaka, a najgore od svega je što se Tevezu baš i ne sviđa Kina i razmišlja odlasku.

I na sve to, još im je stadion izgorio…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI