(VIDEO) DYABALA I NJEGOVA LJEPOTICA: Jesu li Argentinac i Oriana Sabatini par s najviše karizme?

dnevno.hr

Christiano Ronaldo i Irina Shayk, pardon, Georgina Rodriguez, ili Paulo Dybala i Oriana Sabatini? Većina će se vjerojatno odlučiti za prvu opciju, no mi tipujem na dvojku. Možda upravo iz razloga što ne tako popularni i poznati argentinski par, za razliku od portugalsko argentinske kombinacije na videu koji smo priložili još izgleda autentično, razigrano i zaljubljeno.

Tko je sad pak ta Oriana? Radi se 24 – godišnjoj pjevačici, glumici i modelu rodom iz Buenos Airesa. Par se upoznao, vjerovali ili ne, na koncertu Ariane Grande. Da, Dyabala sluša glazbu Ariane Grande, a sada ima i djevojku koja se slično zove. Vjerujemo da se radi o pukoj slučajnosti, jer kada čujete i vidite kako Oriana pleše i pjeva zaboravit će te na poznatu Amerikanku za čas.

Par je u sretnoj vezi od 2017. godine, a da se zajedno druže objavili su nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, to je ono na kojem je Hrvatska deklasirala Argentinu.



“On je ono što tražim kod partnera. Cijeni me i poštuje. Jako je lijepo kada netko može napraviti da se osjećaš jedinstvenom. Ja sam klasična i volim kada muškarac otvori vrata i pusti me da idem prva”, rekla je Oriana.

Svojevremeno je u javnost iscurio tweet koji je nasmijao nogometnu javnost, na njemu je “Dyabala” objavio da je Ronaldo došao igrati u Juventus samo kako bi pokazao Messiju kako da igra u momčadi s njim Higuainom (oba su Argentinci ako i Messi op.a.)

Šala ili ne, svkakao bi mogla biti istina, ali evo jedne istine. Napadač JuventusaDouglas Costa, mnoge je iznenadio svojom izjavom tijekom razgovora uživo na Instagramu. Napadač aktualnog prvaka Italije otkrio je tko je za njega najbolji nogometaš Stare dame. Iako bi u prvi mah mnogi kazali da se radi o Cristianu Ronaldu ipak Costa ne misli tako:

“Najboljim suigračem smatram Paulina Dybalu. Iza njega dolazi Ronaldo.”

Jedni će se s Costinom izjavom složiti, drugi neće, ali talent ovog Argentinca iz kojeg isijava pozitivan životni stav je neosporan. Možda dio te pozitive duguje i lijepoj Oriani. Kako god bilo, lijepo ih je vidjeti zajedno.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI