(VIDEO) DŽOKER S KLUPE I JUNAK JUVENTUSA: Evo što je Marko Pjaca izjavio nakon gola koji nikada neće zaboraviti

Facebook: Juventus/ Photo: LaPresse/Daniele Badolato

Iako su više od sat vremena imali igrača više, 'bianconeri' nisu uspjeli slomiti protivnika sve do 72. minute kada je svoj prvijenac zabio Marko Pjaca koji je ušao u igru samo pet minuta prije postizanja gola.

Juventus je u osimini finala Lige prvaka svladao Porto na Dragau s 2:0. Iako su više od sat vremena imali igrača više, ‘bianconeri’ nisu uspjeli slomiti protivnika sve do 72. minute kada je svoj prvijenac zabio Marko Pjaca koji je ušao u igru samo pet minuta prije postizanja gola.

Minutu nakon toga u igru je ušao Dani Alves, a obrana Porta izdržala je još toliko, minutu, a baš je Alves povisio na 2:0. Juventus sada može u miru pripremati uzvratnu utakmicu, a Porto će imati itekako težak, gotovo nemoguć posao.

Nakon utakmice Marko Pjaca dao je skromnu izjavu. “Presretan sam zbog prvog pogotka, a moram priznati još više zbog ove jako važne pobjede koju smo ostvarili protiv Porta. Nosimo pobjedu doma i 2:0 je stvarno super rezultat, ali isto tako moramo biti jako oprezni u uzvratu jer u nogometu je dovoljan trenutak da se sve okrene. Morati ćemo biti jako oprezni u Torinu. Više prilika od početka? Jako je teško birati momčad. Na meni je igrati svoju igru i dati najbolje što mogu u svakom trenutku”, komentirao je Marko.

Pjacin nastup prokomentirao je trener Juventusa, Massimiliano Allegri. “Marko još od subote mijenja stav i ponašanje. Shvaća kako neke stvari nisu dovoljne kada igrate u talijanskom nogometu. Pjaca ima tehniku, brz je i talentiran, ali sada se mijenja i njegov stav i ponašanje. Mlad je on, a mi biti strpljivi s mladim igračima”, veli Allegri.


Marko Pjaca GOAL HD – FC Porto 0-1 Juventus 22… by claytonashurst



Facebook Comments

Loading...
DIJELI