(VIDEO) EDUARDO BRILJIRAO PROTIV BIVŠEG KLUBA: Dudu majstorijama zadivio Brazilce

Duduov Atletico Paranaense pobijedio je na domaćem terenu protiv njegova bivšeg kluba Flamenga, s 2:1 i tako je uzvratio za poraz na početku natjecanja u Copi Libertadores.

Bivši hrvatski reprezentativac, Eduardo da Silva i nekadašnji član Dinama, Arsenala, Šahtara i Flamenga, opet je odigrao sjajnu utakmicu za svoj novi klub. Duduov Atletico Paranaense pobijedio je na domaćem terenu protiv njegova bivšeg kluba Flamenga, s 2:1 i tako je uzvratio za poraz na početku natjecanja u Copi Libertadores.

Eduardo se prije dva mjeseca vratio u Brazil kao slobodan igrač s 34. godine na leđima, ali Dudu još ima goriva u spremniku, što je dokazao i u ovoj utakmici protiv Flamenga. U 35. minuti zabio je Thiago Heleno glavom nakon ubačaja, a Eduardo je ometao vratara Flamenga koji je ušao s njim u duel za tu loptu.

Kod drugog gola koji je pao u 87. minuti Eduardo je uputio sjajnu asistenciju za Felipea Gedoza. Do kraja su gosti uspjeli tek smanjiti prednost. Na ljestvici, Atletico je ovom pobjedom zauzeo prvo mjesto u skupini, a prve dvije momčadi u skupinama odlaze u osminu finala.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI