(VIDEO) EPSKI OGLED PHILADELPHIJE I PORTLANDA: Šarić postavio vlastiti rekord u koševima, Nurkić odigrao utakmicu života

Facebook: Philadelphia 76ers (official)

U napetoj i izjednačenoj utakmici između Philadelphije i Portlanda slavio je Balzers sa 114:108, a glavni akteri sraza bili su bivši igrači Cibone i Cedevite.

Dario Šarić odigrao je najbolju utakmicu otkako je zakoračio u svijet NBA-a. U napetoj i izjednačenoj utakmici između Philadelphije i Portlanda slavio je Balzers sa 114:108, a glavni akteri sraza bili su bivši igrači Cibone i Cedevite. Nekadašnji centar Cedevite, Jusuf Nurkić, ubacio je čak 28 poena uz šut iz igre 9/18 i slobodna bacanja 10/13, a uhvatio je i 20 skokova, podijelio osam asistencija, opalio je šest blokada i ukrao dvije lopte. Nurkić je postavio osobne rekorde u broju poena, skokova, asistencija i blokada u NBA-u.

Isto tako najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu NBA karijere odigrao je i Dario Šarić koji je u 41 minutu provedenu na parketu ubacio 28 koševa uz šut iz igre 11/16, trica 4/6 i slobodna bacanja 2/3. Šariću je to bio osobni rekord u NBA ligi, a uz to je uhvatio i devet skokova, ukrao je dvije lopte i jednom je asistirao.

Uz fantastičnog Šarića za Philadelphiju s još dobro odigrali Robert Covington koji je ubacio 24 poena i zgrabio 13 skokova, a Jahlil Okafor je ubacio 16 koševa i ugrabio osam skokova.



Kod Portlanda su osim odličnog Nurkića dobro odigrali i Damian Lillard koji je ubacio 24 koša, a C.J. McCollum ubacio je 23 poena. Dobru partiju odigrao je i Crabbe koji je u 24 minute ubacio 18 koševa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI