(VIDEO) Fiorentina jedva srušila Pescaru u posljednjoj minuti: Tello zabio dva fantastična pogotka za spas Viola!

Facebook: Cristian Tello (Official)

Sjajni krilni igrač Fiorentine zabio je sjajnu dalekometnu golčinu za poravnanje i vratio je nadu svome klubu.

U 19. kolu talijanske Serie A, Fioretina je jedva stigla do pobjede na gostovanju kod Pescare. Viole su najprije gubile jer je Gianluca Caprari zabio u 25. minuti, a do izjednačenja se čekalo dosta dugo. Tek je u 68. minuti proradio napad firenškog kluba, odnosno, probudio se Cristian Tello. Sjajni krilni igrač Fiorentine zabio je sjajnu dalekometnu golčinu za poravnanje i vratio je nadu svome klubu.

Taman kada se mislilo kako je sve gotovo i kako će Pescara izvući bod, Tello je s krila poslao oštru loptu na peterac gdje je vrebao Chiesa, lopta je pala na rub peterca, odskočila je i prevarila vratara domaćih. Bilo je dvojbeno je li mladi napadač Chiesa dirao loptu ili nije, isprva se njemu pisao gol, ali na kraju je ipak pripisan Tellu.

Za Fiorentinu je igrao Milan Badelj sve do 84. minute kada ga je zamijenio Cristoforo, Hrvoje Milić odsjedio je cijeli susret na klupi, a Nikola Kalinić nije konkurirao zbog ozljede. S druge strane Massimu Oddu nisu bile potrebne usluge mladog Roberta Murića, pa ovaj nije ni ulazio.


All Goals & highlights – Pescara 1-2 Fiorentina… by fabiolafarrelly

Facebook Comments



Loading...
DIJELI