(VIDEO) GOLDEN STATE NA KORAK DO NASLOVA! Cleveland imao pobjedu u rukama, a pogledajte kakav su debakl doživjeli

Prve dvije utakmice aktualni prvaci su uvjerljivo izgubili u Oaklandu, ali pred svojim navijačima bili su nejuvjerljiviji do sada.

Košarkaši Clevelanda imali su tri minute prije kraja šest poena prednosti i veliku priliku da se vrate u utrku za naslov, ali do kraja susreta nisu ubacili niti jedan koš pa su izgubili sa 118:113. Bila je to treća utakmica u seriji na četiri pobjede u kojoj je aktualni prvak poražen od Golden Statea u finalu doigravanja, dakle, trenutno je 3:0 za Warriors i jedna pobjeda ih dijeli do naslova prvaka.

Prve dvije utakmice aktualni prvaci su uvjerljivo izgubili u Oaklandu, ali pred svojim navijačima bili su nejuvjerljiviji do sada. Bila je to ravnopravna utakmica u kojoj niti jedna momčad nije stvorila neku značajniju prednost, a u posljednjoj dionici Cavaliers je bio u vodstvu. No, tri minute prije kraja kada je J. R. Smith pogodio tricu za vodstvo domaćina 113:107 činilo se kako će Cleveland konačno doći do pobjede, ali nije baš tako završilo.

Na scenu tada stupa Kevin Durant koji je u ‘fotofinišu’ utakmice ubacio sedam poena, a nisu se ni košakraši Clevelanda baš proslavili užasnim napadačkim akcijama i lošim šutiranjem.

Najefikasniji kod pobjednika bio je Kevin Durant s 31 poenom, a odličan je bio i Klay Thompson s 30 poena, dok je prva zvijezda kluba Steph Curry pridonio s 26 poena, 13 skokova i šest asistencija.

Kod poražene momčadi najbolji je bio LeBron James s 39 poena, 11 skokova i devet asistencija, a gotovo jednako dobar bio je i Kyrie Irving s 38 poena, dok je J. R. Smith ubacio 16 poena.



Spomenimo kako je Golden State nastavio savršeni niz u doigravanju i sada imaju omjer pobjeda i poraza čak 15:0!  Četvrta utakmica igra se u subotu u 3:00 po hrvatskom vremenu u Clevelandu.

https://www.youtube.com/watch?v=9AnfBqbNmfI

Facebook Comments

Loading...
DIJELI