(VIDEO) HAJDUK U NAJBOLJOJ UTAKMICI SEZONE RAZBIO GORICI: Fantastični potezi dvojice klinaca sve oduševili!

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka sinoć su u posljednoj utakmici 34.kola razbio Goricu s 4:0 i time ostao u utrci s Rijekom za četvrto mjesto u prvenstvu koje bi omogućilo nastup u novoj Uefinoj konferencijskoj ligi u sljedećoj sezoni( sve ukoliko Istra ne osvoji Kup!). Momčad Paola Tramezzanija sve je obavila u prvom poluvremenu odigravši najbolje poluvrijeme  Hajduk je približila na bod do četvrtoplasiranih Riječana.

Gorica je i dalje na trećem mjestu, sada s četiri boda više od Rijeke, a pet više od Hajduka. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola. Drama je na vrhuncu.

Sve riješeno u prvom poluvremenu

Hajduk je ‘načeo’ goste iz Velike Gorice jako lijepim golom 19-godišnjeg Marija Vuškovića (14′) iz slobodnog udarca. Alexander Kačaniklić je na asistenciju Stipe Biuka u 16. minuti povisio na 2:0, a Marko Livaja je u 23. iz penala zabio za 3:0.

Završni rezultat postavio je 18-godišnji Biuk, koji je fantastičnim dolo prodorom slomio protivničku obranu, a zatim je uspio svladati i golmana godtiji  Ivana Banića pogodivši u daljnji kut za 4:0 u 39. minuti.



U nastavku – Hajdukova rutina

S visokim vodstvom, Hajduk je u drugih 45 minuta mirno zadržao prednost na svojoj strani. U posljednjim trenucima činilo se da je pao i peti gol splitskih Bijelih, bio je to autogol Goričinog Nasirua Mora, ali nije bio priznat zbog Hajdukovog zaleđa ranije u toj akciji što je potvrdila i VAR provjera.

Golove sa sinoćnje utakmice na Poljudu pogledajte ovdje.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI