(VIDEO) I MODRIĆ SE BACIO U GLUMAČKE VODE: Pogledajte kako je Luka lukavo iznudio jednaesterac za Real

Kod rezultata 1:0 za Real Modrić je bio u kaznenom prostoru kada ga je kod gol-aut crte čvrsto markirao Dani Parejo.

Real Madrid je svladao Valenciju (2:1) u 35. kolu Primere, spasili su se pogotkom u kasnoj fazi utakmice, Marcelo je u 86. minuti donio pobjedu Realu, a u prvom poluvremenu je Ronaldo zabio svoj 367 gol i postao najbolji strijelac šest najjačih europskih liga u povijesti.

No, u razdoblju između dva pogotka dogodio se zanimljiv trenutak. Modrić je u 57. minuti iznudio penal, koji je dosta sumnjiv. Kod rezultata 1:0 za Real Modrić je bio u kaznenom prostoru kada ga je kod gol-aut crte čvrsto markirao Dani Parejo. U duelu je Valencijin veznjak pokušao graditi Modrića rukama, ali samo ga je lagano dodirivao, no, Luka je lukavo reagirao. Vidio je da neće moći izboriti dobru šansu pa se odlučio pomalo teatralno baciti i porbati iznuditi kazneni udarac.

Možda je Parejo bio malo naivan kada je koristio ruke, ali Modriću je to prošlo, sudac je mrtav hladan pokazao na bijelu točku. Ipak, pravda je zadovoljena, Cristano je uzeo loptu, ali Diego Alves, ekspert za penale, ga je pročitao. Bila je to treća obrana Alvesa Ronaldu u četiri okršaja koliko su do sada imali.


Penalti sobre Modric by videosansebastian

https://www.youtube.com/watch?v=gOOVlC14CvA



Facebook Comments

Loading...
DIJELI