(VIDEO) IMAMO NBA AKCIJU GODINE! LeBron James samom sebi bacio ‘alley-oop’ i onda zakucao preko Duranta!

LeBron je upisao 31 poen, deset skokova i 11 asistencija, dakle 'triple-double', a usput je srušio i rekorde Magica Johsnona po trostrukom dvocifrenom učinku i Michaela Jordana prema učinku iz slobodnih bacanja izvan regularnog dijela sezone.

Eto što je igračina! LeBron James pružio je spektakularnu izvedbu u četvrtoj utakmici NBA finala protiv Golden Statea. Cleveland je na krilima Jamesa, Irvinga i Lovea uspio izbjeći ‘metlu’ i vratio se u život nakon što se činilo da će Warriors olako doći do naslova prvaka. Pobjeda nad Golden Stateom 137:116, produljila je šanse aktualnom prvaku nakon debakla u prvim trima utakmicama.

LeBron je upisao 31 poen, deset skokova i 11 asistencija, dakle ‘triple-double’, a usput je srušio i rekorde Magica Johsnona po trostrukom dvocifrenom učinku i Michaela Jordana prema učinku iz slobodnih bacanja izvan regularnog dijela sezone.

Uz sve to LeBron je uspio odigrati jednu od najljepših, ako ne i najljepšu akciju sezone. U trećoj četvrtini James je poveo loptu od svojeg ‘reketa’ i nakon ulaska s desne strane i driblinga nad Thompsonom uslijedila je ‘bomba’. Pred njim se našao Kevin Durant, koji je očekivao da će LeBron nastaviti prodor prema košu polagati ili zakucati, ali ovaj je i njega prevario. Bacio je loptu prema košu kako bi mu se ona odbila od table natrag u ruke, potom je nadskočio Duranta i zakucao preko njega.

Pogledajte i sami pa recite da ovo nije “Play of the year”, ali uzmite u obzir i okolnosti, dakle, da je riječ o finalu NBA-a.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ilTKe9NPSOg



Facebook Comments

Loading...
DIJELI