(VIDEO) Još jedan talent napušta Dinamo: Trebao je biti buduća ‘desetka’ Modrih, a karijeru će nastaviti u Serie A

Ilić je bio jedna od velikih nada hrvatskog nogometa i Dinama, na leđima nosi 'desetku' i jednoga dana trebao je dogurati to seniorske momčadi.

Dinamo ostaje bez još jednom mladog igrača, ali ovoga puta nije bilo trzavica, vike, prijetnji, već se klub rastao s igračem u prijateljskim odnosima. Mladi nogometaš i mladi reprezentativac, Hrvoje Ilić (17) karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Pescari.

Ilić je bio jedna od velikih nada hrvatskog nogometa i Dinama, na leđima nosi ‘desetku’ i jednoga dana trebao je dogurati to seniorske momčadi. No, odukom obitelji i zastupnika, kao i kluba, odlučeno je da će Ilić karijeru morati nastaviti graditi drugdje jer je na njegovoj poziciji konkurencija prevelika i sve su to mahom mladi igrači koji se još nisu dokazali.

U Dinamu bi teško dočekao šansu pa su ga zato pustili u Italiju, a za uzvrat će Dinamo dobiti naknadu za razvoj igrača. Spomenimo kako je mladog Ilića svojevremeno pratila i Barcelona, te ga je pozvala u kamp, ali on je to odbio. U Dinamo je došao 2014. iz Osijeka.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI