(VIDEO) JUVENTUS JE PRVI FINALIST LIGE PRVAKA: Dani Alves zabio najljepši pogodak ove sezone, poentirao i Mandžukić

Instagram: Mario Mandžukić

Najprije je poentirao Mandžukić, svladavši svog prijatelja Subašića u 33. minuti, da bi vodstvo Juventusa povisio Dani Alves u zadnjim trenucima prvog dijela. Nakon 2-0 pobjede u prvoj utakmici u Monte Carlu sada u Torinu Juventus je trijumfirao 2-1

Dvojbe nije bilo, iako je Monaco pružio hrabar otpor, pokušao zakuhati utakmicu, jurišavši na vrata Juventusa od prve sekunde. No,  ako je Juventus po čemu znan i jak to je po strpljivosti. Čim se Monaco malčice ispuhao uslijedili su udari koji su Monaco bacili na koljena. Najprije  je poentirao Mandžukić, svladavši svog prijatelja Subašića u 33. minuti, da bi vodstvo Juventusa povisio Dani Alves u zadnjim trenucima prvog dijela. Nakon 2-1 pobjede u prvoj utakmici u Monte Carlu sada u Torinu Juventus je trijumfirao 2-1

Monaco je zaista hrabro krenuo u utakmicu, od prve minute jurišao je prema vratima Juventusa. I nije to uopće loše izgledalo… Mbappe je neprestance prijetio, a Juventus se branio, pažljivo krećući u napad da mu se ne bi dogodio neki protuudar.

Monaco je zaista izgledao opasno, silno su se trudili Juventusovi obrambeni igrači otkloniti brojne opasnosti, no Juventus je znan po čekanju… I tako, u jeku Monacove dominacije u 22. minute odjednom se Higuain sam stvorio ispred Subašića, zacijelo obrani Monaca nije bilo jasno – kako? Pokušao je prebaciti hrvatskog vratara, nije uspio.

U 25. minuti evo sjajne akcije Juventusa koja je iznjedrila Mandžukića samog kao duh ispred Subašića. Tukao je isprve, ali je Subašić sjajno obranio! Sad je Juventus pokazao oštre zube Monacu.

Potom je iznova Monaco zapeo iz sve snage, ali mini dominaciju gosta u 33. minuti prekinuo je brz protuudar talijanske momčad, naposljetku je Dani Alves preciznom loptom našao natrčalog Mandžukića koji je tukao glavom, sjajno je obranio taj udarac Subašić ali se lopta odbila ravno na Mandžukićevu nogu i bilo je eto 1-0 za Juventus.




Mario Mandzukic Goal – Juventus 1-0 AS Monaco… by lifefoot

U Zadnjoj minuti prvog dijela najprije je Subašić sjajno obranio udarac Dybale, da bi potom nakon kornera bespotrebno istrčao, boksao loptu izvan kaznenog prostora, Dani Alves maestralno je reagirao, isprve je tukao dok se Subašić vraćao na vrata. I pogodio! Bilo je to 2-0 za Juventus.


Dani Alves Goal HD – Juventus 2-0 Monaco – 09… by emmapollard

U nastavku obeshrabeni Monaco djelovao je pogubljeno, što je koristio Juventus da niz opasnih napada u kojima je izostajala realizacija. No, u tim trenucima dalo se i te kako vidjeti pojedinačna vrijednost svakog Juventusovog nogometaša, u nekim trenucima nije nedostajalo ni atrakcije.

Istina, Monaco je i dalje znao pokazati da zna lijepo odigrati, pa je bio Mbappe sam pred Buffonom, talijanski legendarni vratar obranio je njegov pokušaj. Minutu kasnije (68) na asistenciju Fabinha Mbappe ipak zabija s dva metra ispred Buffona.

 
Kylian Mbappé GREAT GOAL HD – Juventus 2-1… by footballTV

Momčad trenera Allegrija mirno je utakmicu privela kraju, dokazavši da je ove sezone najugodnije iznenađenje europskog nogometa! Tek, još je Mandžukić dobio žuti karton zbog nervoze… Paran, igrati će u finalu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI