(VIDEO) JUVENTUS SLOMIO MILAN: Dybala i Pjanić prekrasnim golovima, a Mandžukić se mogao itekako proslaviti

Juventus je odlično otvorio utakmicu i golovima Paula Dybale u 10. minute i Miralema Pjanića u 21. minuti brzo ostvario veliku prednost.

Nogometaši Juventusa izborili su polufinale Talijanskog kupa svladavši kod kuće u Torinu Milan s 2:1 i time se osvetili milanskoj momčad za poraz u Superkupu. Juventus je odlično otvorio utakmicu i golovima Paula Dybale u 10. minute i Miralema Pjanića u 21. minuti brzo ostvario veliku prednost.

Milan ipak smanjuje preko Carlosa Bacce u 53. minuti, ali već u sljedećoj minuti ostali su bez Manuela Locatellija koji je zaradio crveni karton. No, Milan se tu nije zaustavio i dalje su napadali, ali gol nisu zabili.

Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu za Juventus, a u drugom poluvremenu propustio je dvije stopostotne šanse, Marko Pjaca je susret odgledao s klupe. Mario Pašalić ušao je kod Milana u 64. minuti.


Juventus vs Milan 2-1 All Goals & Highlights… by videosansebastian

Juventus je u lovu na treći Kup za redom, a to pak nije uspjelo niti jednoj momčadi. U polufinalu će igrati protiv Napolija koji je u utorak izbacio Fiorentinu s 1:0. Sljedećeg tjedna svoje će utakmice odigrati Roma i Cesena te Inter i Lazio.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI