(VIDEO) KAKAV ‘SHOW’! Napoli natrpao Bolognu s čak sedam prekrasnih golova!

FACEBOOK: SSC NAPOLI (OFFICIAL)

Napoli je krenuo poput uragana i već nakon šest minuta vodio je 2:0 golovima Mareka Hamšika u četvrtoj minuti i Lorenza Insignea u šestoj minuti.

U prvom ogledu 23. kola talijanske Serie A Napoli je na gostovanju kod Bologne slavio s čak 7:1 i time se probio na drugo mjesto ljestvice talijanske prve lige. Bila je to zaista fenomenalna utakmica koja je uz osam golova imala pregršt uzbuđenja u obliku dva crvena kartona i promašenog penala.

Napoli je krenuo poput uragana i već nakon šest minuta vodio je 2:0 golovima Mareka Hamšika u četvrtoj minuti i Lorenza Insignea u šestoj minuti. U 26. minuti Bologna je mogla smanjiti nakon što je Callejon igrao rukom u svojem šesnaestercu, ali Pepe Reina pročitao je traljav udarac Mattie Destra s bijele točke. Samo dvije minute kasnije Callejon je zbog glupog i namjernog prekršaja zaradio drugi žuti i Napoli je ostao s igračem manje.

No, Bologna kao da nije htjela iskoristiti igrača više i u 32. minuti Adam Mesina kao posljednji igrač obrane ruši nogometaša Napolija u izglednoj prilici, a sudac ga zbog toga šalje na hlađenje. Slobodnjak je izveo Dries Mertens i hladnokrvno ga zabio za 3:0. U 36. minuti Torosidis je smanjio na 3:1, ali do kraja prvog poluvremena Mertens još jednom uspijeva zabiti za 4:1 Napolija. Na novi gol čekalo se sve do 70. minute kada je Hamšik zabio za 5:1, a onda je sjajnim udarcem s 20 metara u rašlje samo četiri minute kasnije postavio rezultat na 6:1.

U sudačkoj nadoknadi sjajni Belgijanac Mertens zabija svoj treći pogodak na utakmici za 7:1. Bio je to njegov 16. gol ove sezone i sada je vodeći strijelac Serie A, iza njega su Džeko, Icardi i Higuain sa po 15 golova.

U golijadi je sudjelovao i Marko Rog koji je ušao u zadnjih deset minuta, Ivan Strninić nije nastupio, a za Bolognu je od prve minute igrao novopridošli hrvatski napadač Bruno Petković.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI