(VIDEO) Kako uvrijediti Sergija Ramosa? Skandirajte mu ime Ivana Rakitića!

Facebook: Ivan Rakitić (Official)

Svaki Ramosov dodir s loptom navijači su pratili salvama zvižduka i tako je bilo tijekom cijeloga susreta.

Stoper Real Madrida, Sergio Ramos, bio je uvjerljivo najomraženiji igrač u nedjeljnom derbiju između Seville i Real Madrida odigranom na Sanchez Pizjuanu u kojem je domaća momčad slavila s 2:1.

Svaki Ramosov dodir s loptom navijači su pratili salvama zvižduka i tako je bilo tijekom cijeloga susreta. No, u 85. minuti Ramos je zabio autogol i samo dolio ulje na vatru. Uslijedilo je veliko veselje, a Ramos je kiptio, što mu se moglo vidjeti i na licu.


Sevilla Fans Made Fun of Sergio Ramos After… by videosansebastian

No, maštoviti su i nemilosrdni ti navijači Seville, a ovoga puta pronašli su novi način kojim provociraju Ramosa, koji je inače dijete Seville. “Uoči utakmice Sevillini navijači skandirali su ‘Sergio Ramos ku*vin sine’, a mogla su se čuti i skandiranja bivših nogometaša Seville Ivana Rakitića i Danija Alvesa”, piše AS.

Bio je to odgovor navijača na Ramosovu nedavnu izjavu nakon uzrvatne utakmice osmine finala u Kupu Kralja. “Za razliku od mene, Rakitić i Alves nisu djeca Seville, a njih se kod svakog povratka na ovaj stadion dočekuje kao bogove. Meni pak psuju majku cijelu utakmicu”, žalio se Ramos.



Ramose je napustio Sevillu još davne 2005. godine, ali Biris Norte ne zaboravlja pa ga od tada pa do danas svaki puta žestoko vrijeđaju. S Rakitićem je pak druga priča, on je 2014. prešao u Barcelonu, ali uvijek je dobrodošao u Sevillu gdje je obećao završiti karijeru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI