(VIDEO) KAKVA GOLČINA! Kramarić za bod Hoffenheima u gostima zabio osmi pogodak u sezoni

Facebook: Hoffenheim

Nogometaši Bayerna slavili su u 24. kolu Bundeslige u Muenchenu protiv Eintrachta Nike Kovača s 3-0 pogocima Lewandowskog (2) i Coste. Kod Eintrachta je Ante Rebić odigrao cijelu utakmicu, a Bayern sada ima deset bodova više od drugoplasiranoga Leipziga

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i dalje je među najboljim igrčaima svog Hoffenheima koji je na gostovanju kod Freiburga odigrao 1-1, a pogodak je dao baš Kramarić. On je u 60. minuti prihvatio loptu izvan kaznenog prostora i preciznim udarcem pogodio sam kut za 1-1. Bio je to osmi Kramarićev gol u sezoni, a ima i sedam dodavanja za pogodak.


Kramaric A. Goal HD – SC Freiburg 1-1… by gooooooooooal

Nadalje, nogometaši Bayerna slavili su u 24. kolu Bundeslige u Muenchenu protiv Eintrachta Nike Kovača s 3-0 pogocima Lewandowskog (2) i Coste. Kod Eintrachta je Ante Rebić odigrao cijelu utakmicu, a Bayern sada ima deset bodova više od drugoplasiranoga Leipziga, koji je neočekivano izgubio kod kuće od Wolfsburga s 0-1.

Hertha je u derbiju kod kuće pobijedila Borussiju Dortmund s 2-1, dok je Darmstadt produžio nadu u spas pobjedom protiv Mainza (2-1).
Na ljestvici vodi Bayern s 59 bodova ispred Leipziga (49), Borussie Dortmund (43), Hoffenheima (42) i Herthe (40).

Facebook Comments



Loading...
DIJELI