(VIDEO) KRAMARIĆ POSTAJE HIT BUNDESLIGE! Andrej zabio svoj 15. gol ove sezone, ali Hunt im je na kraju zapaprio

Facebook: Andrej Kramarić

Momčad Juliana Nagelsmanna izgubila je 2:1, a u strijelce se upisao i Andrej Kramarić.

U 28. kolu njemačke Bundeslige Hoffenheim je posrnuo na gostovanju kod donedavnog davljenika lige HSV-a. Momčad Juliana Nagelsmanna izgubila je 2:1, a u strijelce se upisao i Andrej Kramarić.

Poveo je domaćin u 25. minuti kada je Hunt izveo prekrasan slobodnjak, ali samo osam minuta kasnije Ostrozolek je napravio prekršaj u svojem šesnaestercu i pružio Hoffenheimu priliku za izjednačenjem. Na scenu je tu stupio Kramarić i s bijele točke precizno zabio za 1:1.

Ipak, u 75. minuti Hunt je opet bio koban za Kramarića i društvo. Imao je Andrej još jednu sjajnu priliku u 80. minuti, ali mu je vratar Bremena obranio.


goal kramaric by videosansebastian

Leipzig je nastavio pobjeđivati i zacementriao se na drugom mjestu sa sedam bodova više od trećeplasiranog Hoffenheima, ali sa sedam bodova zaostatka za vodećim Bayernom.



Jedini pogodak u 1:0 pobjedi protiv Leverkusena zabio je Poulsen u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela.

Schalke je u potpunosti nadigrao Wolfsburg s 4:1. Načeo ih je Burgstaller već u šestoj minuti, Goretzka je povisio u 23. minuti, a golijada se nastavila u drugom dijelu. Već u 48. minuti na tri gola prednosti povisio je Caligiuri, a u 77. minuti Burgstaller je postavio konačan rezultat za Schalke. Počasni pogodak za Wolfsburg zabio je Gomez iz penala u 79. minuti.

Freiburg je svladao Mainz golom Petersena u 70. minuti, a BMG je s 3:2 u gostima uspio pobijediti Koln. Strijelci su bili Vestergaard (13′), Traore (55′) i Stindl (80) za BMG, a za Koln su zabili Clemens (18′) i Modeste (58′).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI