(VIDEO) Kramarić zabio povijesni i jubilarni gol za Hoffenheim pa otkrio ključ nevjerojatnog uspjeha svoje momčadi

Facebook: TSG 1899 Hoffenheim (official)/Photo: THOMAS KIENZLE

Kramariću je ovo jedanaesti ovosezonski bundesligaški pogodak, a velikoj pobjedi naklonio se i trener Bayerna, Carlo Ancelotti.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zabio je jedini gol u domaćoj pobjedi Hoffenheima protiv Bayern Munchena. Hoffenheim je svladao Bayern s 1:0 i bila je to prva i povijesna pobjeda protiv bavarskog diva u njemačkom prvenstvu i jubilarna stota bundesligaška pobjeda.

“Svi na terenu smo dali sto posto i to je bio ključ naše pobjede. Borili smo se od prve do zadnje sekunde, drugo poluvrijeme je bilo izuzetno teško jer su nogometaši Bayerna pokazali da su jedna od najboljih momčadi na svijetu. Jako smo umorni, ali smo i jako sretni”, izjavio je Kramarić.

Kramariću je ovo jedanaesti ovosezonski bundesligaški pogodak, a velikoj pobjedi naklonio se i trener Bayerna, Carlo Ancelotti.

“Svaka čast Hoffenheimu. Malo su nas iznenadili i nismo bili na razini u obrani. Igraju jako intenzivno. U drugom poluvremenu smo proradili i bili agresivniji, čak smo mogli i poravnati, ali nekada jednostavno ne ide i to vam je tako”, kazao je Ancelotti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI