(VIDEO) LJEPOTICA I MONACO: U krasnoj utakmici Monaco je nadoknadio 3-5 iz prve utakmice, slavio s 3-1 i iznenađujuće izbacio Guardiolin City

Facebook: AS Monaco (Official)

Pogotke su za Monaco postigli Kyllian Mbappe (8), Fabinho (29) i Tiemoue Bakayoko (77), dok je strijelac za Manchester City bio Leroy Sane (71), no u pamćenju će ostati sjajno odigrao prvi dio francuskih nogometaša

U sjajnoj nogometnoj predstavi nogometaši Monaca plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Monte Carlu pobijedili Manchester City s 3-1 i prošli dalje temeljem više postignutih pogodaka u gostima. U prvom susretu u Manchesteru je City slavio s 5-3.  Pogotke su za Monaco postigli Kyllian Mbappe (8), Fabinho (29) i Tiemoue Bakayoko (77), dok je strijelac za Manchester City bio Leroy Sane (71).

U prvome dijelu Monaco je igrao izvanredno, posve neutralizirao Guardiolinu momčad i već nakon pola sata vodio s 2-0. Već u 7. minuti Mbappeov udarac iz blizine brani vratar Citya Caballero, no samo minutu kasnije ubačaj Bernarda Silve mladi napadač Monaca Mbappe pretvara u pogodak. U 29. minuti Monaco vodi s 2-0 nakon prodora Mendya i povratne lopte koju je Fabinho zakucao u mrežu.

U nastavku se City ipak probudio, pomakao linije prema naprijed, a činilo se da Monaco gubi na snazi. U 62. minuti Aguero ne uspijeva pogoditi iz velike blizine, a još bolju priliku argentinski napadač je imao u 65. minuti kada je izbio potpuno sam ispred Subašića koji sjajno zaustavlja opasan udarac. I time pružio svojoj momčadi prigodu da preokrene utakmicu, jer s 2-1 pobjedom dalje je išao City.

I tako, u 77. minuti Monaco dolazi do gola odluke, i to nakon prekida. Slobodan udarac s desne strane izveo je Lemar, u gužvi je najviše skočio Bakayoko i zabio za 3-1. City je potom očajnički krenuo u napad, no nije uspio pripraviti situaciju koja bi bila matna za hrvatskog vratara Subašića.

https://www.youtube.com/watch?v=_FiuLqyBBl0



Facebook Comments

Loading...
DIJELI